Hulínská Admira dokázala ve druhé půli jasně přehrát Lukov


Branky


64. D. Svrček , 70. S. Štoll , 88. M. Vaculík , 90. Z. Prokop (p.)
0

Na hřiště do Hulína přijel Lukov, který se zde chtěl pokusit favorizované domácí fotbalisty zaskočit. Dařilo se mu to až do 64. minuty, kdy se domácím podařilo poprvé skórovat. Pak už se z brankami roztrhl pytel a hosté už nestíhali zachytávat rychlé výpady domácího celku. Hulínská Admira si tak zlepšeným závěrem utkání nakonec připsala vysokou výhru, její výše je pro hosty možná krutá, neboť třetí a čtvrtou branku inkasovali až v posledních dvou minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli branku neviděli

Lukovští přijeli na hulínské velké hřiště s obrannou taktikou, s vědomím neudělat v defenzívě nějakou hrubou chybu. Také domácí tým ve velkém vedru se do útočení příliš nehrnul a hráči si chtěli patrně síly rozločit na více částí, což se nakonec v závěru i hulínským fotbalistům vyplatilo. Pojďme ale pěkně popořádku. Utkání hulínské Admiry s Lukovem začalo z obou stran velmi rozháraně, na obou stranách vázla kombinace a tak brankáři měli jen minimum práce. Jediná vyložená šance se zrodila až ve 36. minutě, kdy domácí kopali roh, na něj si vyskočil Barták, ale jeho hlavičku branař hostí bravurně vytáhl nad břevno. Hosté šanci prakticky v prvním dějství neměli, a tak poločas pro diváky nezáživného fotbalu končí bezbrankovým výsledkem 0:0. Výsledek byl určitě úspěchem hostujícího týmu, ten se prezentoval důslednou obranou a domácí se nebyli schopni přes ni žádným způsobem dostat, chyběla jim myšlenka a také nějaká finální přihrávka.

Domácí strhli výhru na svoji stranu až v poslední půlhodině

Druhou půli začali aktivněji aktivněji hulínští fotbalisté, na hrot šel veterán Štoll a převaha Hanáků na hrací ploše začala být již zřejmá. V 64. minutě dostal míč na vápno volný Svrček a svou první brankou za Admiru ji posílá do vedení 1:0, což ho určitě bude v kabině něco stát. V 70. minutě kopeli domácí hráči rohový kop a na zadní tyči volný žolík Štoll dává hlavou druhou branku rázem je to 2:0. Po této brance hosté začali hosté odcházet fyzicky, hrálo se na jednu bránu a další branky přišli až v závěru, kdy v 88. minutě byl ve vápně faulován Vaculík, kopala se penalta, kterou sám Vaculík proměnil na a to bylo již 3:0. V 90 minutě ještě volný Prokop na hranici šestnástky posílá placírkou počtvrté míč do sítě a upravuje na konečných 4:0. Zápas domácí hráči rozhodli zlepšeným výkonem ve druhé půli, kdy začali dobře kombinovat a přišly i kýžené branky. Vyplatilo se střídání Štolla, který byl na hřišti velmi platným hráčem. Hosté nakonec odjíždí do Lukova s debaklem, i když do 64. minuty hry tomu vůbec nic nenasvědčovalo, ale i takový je fotbal....



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Ve druhé půli jsme začali dobře kombinovat a přišli i kýžené branky. Další zápas hrajeme prestižní derby s nováčkem z Němčic u Holešova a to bude hanácké derby.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč:



Počet diváků: 73. Rozhodčí: Vlk Ondřej - NĚMEC Jiří, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku