Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

8.2

Jídlo

7.3

Hrací plocha

5.0

Zázemí

8.4

Nevšová potvrdila v Lípě roli favorita a zatím v soutěži neprohrála


0

Do Lípy zavítala Nevšová, která v minulém kole doma udolala brankou z poslední minuty v místním derby rezervu Slavičína. Domácí tým se v posledních zápasech výsledkově trápí, naposled inkasoval čtyři branky v nedaleké Veselé. Hosté hru ovládli již v první půli, kterou vyhráli o dvě branky. Nevšovjané postupně navyšovali svůj náskok, v závěru domácí dokázali výsledek ještě zkorigovat. Stínem zápasu je zranění dvou hostujících fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová dokázala v první půli dát dvě branky

Domácí se do zápasu vrhli naplno a hned v první minutě měli vyloženou šanci, kterou však gólman Nevšové Zámorský bravurně zneškodnil. Poté začali hosté tvořit hru a v 8. minutě vstřelili svoji první branku po chybě v obranné řadě domácích. Autorem branky byl novic v nevšovském dresu Vlachynský. Nevšovou úvodní gól nakopl a byla u všeho dříve, kdy druhou branku ve 18. minutě přidal kanonýr uplynulé sezony Václav Tomšů. Poté domácí ve snaze utkání zvrátit zatlačily hosty a měli i územní převahu, Nevšová však byla v obranné hře pozorná a tak poločas skončil vítězstvím hostů. Lípě nevyšel začátek zápasu, kdy prohrávala po osmnácti minutách o dvě branky. Pak se ale hra srovnala, nevšovská obrana ale dokázala udržet domácího kanonýra Procházku na uzdě. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči luhačovického trenéra Vladislava Durdi, kteří si vypracovali nadějný dvoubrankový náskok.

Hosté ve druhé půli navyšovali skore, v závěru domácí výsledek zkorigovali

Druhé půle začala svižně a pojistku v podobě třetí branky přidal Stratený, který zakroutil svoji technickou střellu k tyči překvapeného gólmana. Nevšové narostla křídla a bylo jí plné hřiště. Domáci měli problémy přerušit jejich technickou hru a často se jim to podařilo jen za cenu faulů. Nevšová přidala ještě dvě branky, kdy z rohu se prosadil podruhé  Vašek Tomšů a následně Vlachynský po chybě domácí obrany. Dvakrát se poté domácí dostali až k průniku před gólmana Zámorského, kterého nijak nešetřili a tento musel být 30. minut před koncem střídán náhradníkem. Ten si nevybral svůj den, kdy mu lehká střela vypadla z ruky a pro domácí nebyl problém umístit míč do prázdné brány. Lípa vycítila, že by mohla ještě se zápasem něco udělat, ale její hra byla velice tvrdá, hráči Nevšové schytali řadu ostrých zákroků. I tak se domácím podařilo po faulu upravit na konečných 5-2 z trestného kopu, svoji druhou branku přidal kanonýr Procházka. V 90. minutě došlo ke zranění obránce Nevšové, který musel být ošetřen na pohotovosti v Baťově nemocnice a nějaký čas si za svůj tým nezahraje. Nevšová si po zásluze připsala tři body a při zaváhání Mladcové jde do čela tabulky.

         

 



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Utkání jsme zvládli dobře, soupeře jsme přehráli technicky a ten nás byl schopen zastavit jen za cenu tvrdých a nedovolených zákroků. Bohužel jsme museli v 70. minutě za stavu 5-0 vystřídat gólmana, kterého nešetrně hráč Lípy fauloval. Poté jsme dostali dvě laciné branky. Soupeř nás i nadále nešetřil a v 90.minutě zcela zbytečně došlo ke střetu s naším bekem, který si ze zápasu, ve kterém vynikal, odnáší nepříjemné zranění.



Počet diváků: 76. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - LIŠKA Petr, POLAŠTÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku