Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

1.0

Nápoje

5.0

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice udolaly kostelecký Moravan až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Do Tečovic zavítal v sobotním odpoledni kostelecký Moravan, který v minulém kole doslova vybouchl v derby u nováčka z Němčic u Holešova. Domácí celek si přivezl cennou výhru z Příluk a tak byl v tomto duelu pasován za papírového favorita. V první půli se diváci v Tečovicích branky nedočkali. Střelci se prosadili až ve druhém dějství, domácí celek šel nejprve do vedení, hosté srovnali čtvrt hodiny před koncem. V penaltovém rozstřelu se z bodíku navíc radovali nakonec domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se diváci branky nedočkali

Hosté po nečekaném výpadku v minulém kole v místním derby v Němčicích u Holešova chtěli zlepšit obrannou činnost svého týmu, což se jim i v první půli téměř vyplnilo. Tečovický Bivoj přijel namlsaný ze zlínského derby v Přílukách, kde dokázal nečekaně vyhrát tříbrankovým rozdílem. Jinak se ale očekávalo spíše opatrnější utkání a ve vysokých teplotách, které v těchto dnech u nás panují, museli hráči i šetřit se silami, neboť ty rychle ubývají. Domácí nastoupili bez Balcárka, který se původně figuroval v sestavě, ale na vlastní žádost zůstal pouze na lavičce. Jeho místo na pravé straně obrany zaujal Zdeněk Šnajdr. V první půli se nehrál žádný oslnivý fotbal, oboustranně hra postrádala moment překvapení, mírně navrch měli hosté z Kostelece, ale jak jejich snaha tak i akce domácích končili na hranici pokutového území soupeře a brankáři nebyli přímo ohroženi. A tak domácí Křížek musel řešit akorát ošemetnou „malou domů“ od vlastních beků odkopem do autu a Nevřala na straně druhé posbíral několik centrovaných míčů. 

 

Domácí šli do vedení, hosté srovnali Hradilem

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním změnit brankový stav a zpočátku si vytvořili mírnou převahu. Třikrát „úřadoval“ Závoda, když v 52´minutě trefil břevno branky hostí, pak se prosadil v 56´na dlouhou nohu po centrovaném míči zprava , když vymetl pravý horní roh Nevřalovy klece a domácí vedli 1:0. Nedlouho po vstřelené brance měl další šanci, ale centrovaný míč hlavou špatně trefil. V 65´hlavičkoval Dorazín z hranice šestnáctky ale Nevřala pohodlně kryl. Neujala se ani akce po linii Sedláčka, který pasem uvolnil Závodu, ale jeho nahrávku pod sebe nedokázal zužitkovat Frkal. Hosté měli šanci po akci M.Machálka, když jeho centr převzal D.Marek, ale jeho střelu zablokovali domácí beci. V 73´po uklouznutí Sedláčka postupoval D.Marek sám, nahrál Odložilíkovi, který se trefil do domácí sítě, ale z postavení mimo hru odmávaného pomezním Křenkem. Skóre se ale změnilo nedlouho poté, když M.Hradil na levé straně se uvolnil sám na hranici 20ti metrů a trefil přesně angličanem od tyče do domácí branky a hosté srovnali na 1:1.  Hosté ožili a měli ještě dvě výrazné šance na vstřelení branky, když po linii D.Marek – Odložilík posledně jmenovaný střílel pouze do koše domácímu brankáři a pak Třasoň po samostané akci v domácím pokutovém území posadil centrovaný míč na hlavu D.Marka, kterou ale Křížek reflexivně vyrazil.  Domácí Dorazín se v závěru po samostatné akci ocitl sám před branou Kostelce, ale trefil pouze nohy padajícího Nevřaly a po dlouhém nákopu domácích R.Zmeškal tečoval míč nad břevno branky hostí. Zápas tak v normální hrací době skončil 1:1.

 

V penaltovém rozstřelu se z bodíku navíc radovali nakonec domácí

Zápas tak v normální hrací době skončil 1:1 a kopaly se pokutové kopy.  V těch se za Tečovice netrefil Frkal a Bořuta, Sedláček i Závoda je proměnili. Za hosty kopali Roman Zmeškal, Dušan a Tomáš Markovi, ale všechny tyto pokusy domácí brankář Křížek kryl. Bivoj tak získal druhý bod po pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Za domácí si drží zatím nadstandardní formu Křížek a Chovanec, Frkalovi trochu uškodilo, že nehrál na kraji zálohy, ale ve středu, útočníkům schází v zakončení trochu více klidu. U hostí lze vyzdvihnout výkon J.Šimíka a M.Hradila.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas skončil zaslouženou remíze po 90 minutách. První poločas byl z naší strany mnohem lepší než druhý, paradoxně vyrovnat se nám podařilo v poločase druhém. Penalty jsme naprosto nezvádli a nevstřelili žádný gol ze tří pokusů. Oproti minulému zápasu v derby utkání jsme v obraně působili mnohem jistěji. Škoda vyložené šance na konci utkání, kterou nám skvěle vychytal domácí brankář.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - KŘENEK Rostislav, KOVÁŘOVÁ Jarmila.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku