Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice rozhodly o své výhře nad Němčicemi už v první půli


0

Do Tečovic zavítal v sobotním odpoledni nováček z Němčic, který v úvodním kole doslova promrhal body v Lukově. Domácí Bivoj si chtěl napravit reputaci po nepovedeném výsledku v Lužkovicích a povedlo se mu to dokonale. O své výhře nad nováčkem rozhodli tečovičtí už v prvním dějství, které vyhráli o tři branky. Ve druhé půli hosté snížili na rozdíl dvou branek, ale stav zápasu se už pak neměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj vyhrál první poločas o tři branky

Domácí nastoupil v silně kombinované sestavě s absencí maroda Frkala, dovolenkáře Závody a směnařů z Barumu Zdeňka Šnajdra a Bořuty s cílem odčinit porážku z prvního kola v Lužkovicích. I když se soupeři znají ze zápasů zimního turnaje v Hulíně, začalo utkání ze strany hostů opatrně. Hráli zezadu z obrany a uvolněný prostor využili domácí a získali ze začátku zápasu mírnou převahu. Dokázali využívat šířku hřiště a útočili po stranách. První branka padla po uvolnění Sojáka na pravé straně, který nahrál Vopatřilovi, a ten z otočky po zemi přes obránce hostí prostřelil  v 17´ Švece. Cca 5 minut poté využil znovu Vopatřil po nákopu ze středu hřiště chyby golmana hostí, se štěstím si jej obhodil a skóroval do jeho odkryté branky.  Na místo uklidnění však ihned po rozehrávce Němčic nechali nepochopitelně domácí po nedorozumění před vlastním pokutovým územím vystřelit úplně volného Darebníčka. Ten trefil z oblouku pokutového území  tyč Křížkovi branky a odražený míč vrátil do sítě Pospíšilík.  Hosté ožili, aktivně hrál hlavně Holý a Darebníček a hra se zvedla z průměru.  Ve 37. minutě zatáhl míč po levé straně Jaroslav Plachý, podal na Vopatřila a jeho nahrávka prošla nikým neblokovaná malým brankovým územím až za druhou tyč Švecovy branky, kde míč skoro z lajny poslal potřetí do branky hostí Balcárek. Skóre 1. poločasu uzavřel po samostatné akci středem obrany hostí Dorazin.  Němčičtí měli v první půli kromě vstřelené branky výraznější šanci v začátku zápasu, kdy po akci jejich levé strany musel efektně zasáhnout Křížek, s ostatními si poradila domácí obrana nebo byly nepřesně zakončeny. Domácí mohli zvýraznit vedení, když Vopatřil sebral míč kličkujícímu gólmanovi hostí v jeho pokutovém území, ale nedokázal jej dopravit do branky.

Hosté ve druhém dějství snížili na rozdíl dvou branek

Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější domácí hráči, kteří vedli 4:1 a v první půli se jim dařilo především střelecky. Ve druhém poločase byli hosté výrazně aktivnější a dokázali si vytvořit herní převahu. Na rozdíl dvou branek snížil nikým nekrytý kapitán Radim Darebníček, když z hranice pokutového území mezi přihlížejícími obránci domácích přehodil bezmocného Křížka. Hosté si vytvořili několik dobrých příležitostí, největší z nich zahodil Vymětal, když úplně sám před domácím golmanem z jedné poslal míč mimo jeho branku. V závěru zápasu hosté ještě zvýšili úsilí s cílem revidovat brankový stav, domácí jim převahu umožnili realizovat i díky zbrklému řešení některých herních situací. Domácí se snažili kouskovat hru a rozhodit soupeře z tempa a nakonec i díky dvěma dobrým zákrokům svého kapitána udrželi konečný stav a získali tak první vítězství v letošním soutěžním ročníku. Tečovice si tak připisují do tabulky první tři body, nováček z Němčic se představil dvakrát venku a i přes sympatické výkony ani v Lukově, ani v Tečovicích na body nakonec nedosáhl a vše může napravit v příštím domácím utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hra Bivoje postrádá zatím lehkost, i když dokáže v poli herně držet se soupeřem vyrovnanou partii, dopouští se v obranné fázi osudných fatálních chyb po kterých inkasuje zbytečně. Stojí to pak mnoho sil při nápravě stavu a někdy je už na tuto nápravu pozdě. Je to kromě dalšího i daň za to, že tým zatím v každém zápase (i v přípravě) nehrál v jednotné sestavě a musí improvizovat při absenci kmenových hráčů. V dnešním zápase za domácí zahráli spolehlivě Křížek, Chovanec a Vopatřil, u hostů je třeba vyzvednout výkony Holého a Darebníčka.

TJ Sokol Němčice
Facebook Němčic:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - E. Piňos [-] (89. Š. Vendolský [-] ) , D. Chovanec [-] , L. Soják [-] (46. M. Poulíček [-] ) , J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] , P. Sedláček [-] , L. Balcárek [-] , T. Plachý [-] (76. J. Koplík [-] ) , J. Plachý [-] , V. Šnajdr [-]

TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - L. Darebník [-] , D. Nehoda [-] (76. J. Vojkůvka [-] ) , R. Jakvíd [-] , R. Pospíšilík [-] , D. Holý [-] , R. Darebníček [-] , T. Němec [-] , S. Kadlec [-] , L. Lejsek [-] , A. Vymětal [-]

ŽK: 59. J. Vopatřil , 82. E. Piňos - 14. L. Lejsek , 53. R. Pospíšilík , 72. S. Kadlec , 83. T. Němec .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - NĚMEC Jiří, KÝR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku