2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov ve vyrovnaném utkání zdolal kostelecký Moravan až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Na pěkně připravený pažit do Tlumačova zavítal nevyzpytatelný kostelecký Moravan, který bývá vždy nepříjemným protivníkem. Domácí tým chtěl v úvodním zápase sezony bodovat, což se také dalo říct i o hostujícím celku a utkání de facto nemělo vyloženého favorita. V první půli branka nepadla a vše podstatné se odehrálo ve druhém dějství, kdy padlo po jedné brance na každé straně. V penaltovém rozstřelu se více dařilo domácím, kteří jej vyhráli v poměru 5:3 a připisují si tak z utkání další bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu bylo šancí pramálo a branka nepadla

Domácí Tlumačov se už na jaře rozloučil s kanonýrem Danem Máčalou a svoji sestavu proti jarní části trochu obměnil. Hosté z Kostelce u Holešova ulovili přes léto dvě velké ryby a to brankáře z nedalekého Roštění Michala Nevřalu a také zkušeného Třasoně. Obě mužstva vstoupila do zápasu opatrně se snahou neudělat zbytečnou chybu. Hosté drželi míč častěji na kopačkách, domácí vsadili na rychlý přechod do útoků. V první šanci utkání se ocitl v 5. minutě kapitán hostů Tomáš Marek, ale hlavičkou minul Škrabalovu bránu. Obrany v prvním poločase dominovaly. Jedinou stoprocentní šanci si vytvořili domácí, kdy se ve 28. minutě po pravé straně prosadil Sedlář, který přesným centrem našel Otevřela, ten však nedokázal míč usměrnit do odkryté brány hostů. Brankáři na obou stranách byli i nadále pozorní a obranné řady útočníky protivníka na dostřel své svatyně příliš nepouštěli. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a čekalo se, co přinese druhé dějství, i když diváci sledovali pioměrně zajímavé utkání.

 

Ve druhém poločasu viděli diváci dvě branky na každé straně

Vše podstatné se odehrálo hned po příchodu ze šaten. Ve 47. minutě hostující brankář vyrazil centrovaný míč k Jiřímu Jonáškovi, který ho střelou z první z 20-ti metrů uklidil do brány zajistil domácím vedení 1:0. Domácí se však z vedení dlouho neradovali. V 50. minutě si hráči Kostelce u Holešova vynutili tlak ve vápně Tlumačova, kde se nejlépe zorientoval Martin Hradil a vyrovnal na 1:1. Hráči Tlumačova ve druhém poločase zvýšili aktivitu, snažili se rozhodnout v normální hrací době, ale překonat Nevřalu v bráně hostů se jim podruhé nepodařilo. Nejblíže ke druhému gólu byli v 68. minutě, kdy po technické střele Radka Šimoníka zachránilo hosty břevno. Utkání dvou vyspělých soupeřů další branku nepřineslo, i přes určité naznaký šancí na obou stranách, ale brankáři obou týmů už byli pozorní. Konečná remíza v základní hrací době je nejspíše spravedlivá a vyjadřuje rozložení sil na hřišti. O vítězi tohoto duelu se tak rozhodlo až v penaltovém rozstřelu, v němž byli domácí šťastnější, kteří proměnili všechny penalty a vyhráli jej 5:3.   

 

Na penalty vyhrál Tlumačov, který proměnil všechny penalty

V penaltovém rozstřelu se více dařilo domácím, kteří jej vyhráli v poměru 5:3 a připisují si tak z utkání další bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zápas byl vyrovnaný a pohledný z obou stran. Myslím si, že hosté byli o něco fotbalovější. Hlavně v prvním poločase. V první poločase jsme neproměnili vyloženou tutovku. Druhý poločas začal z naší strany parádně. Hned z prvního útoku a nedorozumění hostující obrany jsme skórovali. Bohužel, tak jak to u nás bývá jsme dostali uplně zbytečný gól téměr ihned po rozehrání. Zápas jsme mohli rozhodnout, když náš záložník Šimoník trefil dá se říct životní střelou břevno a od něj se míč odrazil na čáru a ven. A tak zápas rozhodčí ukončil spravedlivou remízou. V penaltové loterii jsem chytl jednu penaltu a když naši střelci všechny penalty proměnili, tak se radujeme z bodu navíc.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas byl naprosto vyrovnaný. Domácí měli možná více šancí na vstřelení branky, ale zápas nakonec skončil v základní hrací době nerozhodně, více štěstí v penaltách měli nakonec domácí. První poločas skončil bez branek. Na obou stranách bylo několik závarů ovšem bez přesnějšího využití. Druhý poločas pro nás začal katastrofálně a hned v první minutě po nedorozumění v obraně jsme obdrželi lacinou branku. Naštěstí jsme hned za tři minuty dokázali srovnat. Výsledek 1:1 vydržel až do 90. minuty a rozhodnout se muselo v penaltovém rozstřelu, který lépe zvládli domácí. I bod z venkovního hřiště je pro nás dobrý.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] (90. Z. Jonášek [-] ) , D. Franco [-] , O. Sedlář [-] - J. Jonášek [-] , R. Šimoník [-] , T. Duroň [-] , P. Barwig [-] (59. R. Zálešák [-] ) - M. Otevřel [-] (84. M. Houser [-] ) , P. Daněk [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Valoušek [-] (73. L. Odložilík [-] ) , M. Třasoň [-] , R. Zmeškal [-] , M. Machálek [-] , R. Přikryl [-] , T. Marek [-] , D. Marek [-] , M. Hradil [-] (86. J. Sklenář [-] ) , J. Hradil [-] (63. V. Sklenář [-] ) , L. Batoušek [-]

ŽK: 70. M. Machálek , 90. M. Nevřala .
Hráči zápasu: M. Škrabal , J. Jonášek - M. Nevřala , T. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - VYORAL Vlastimil, KEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku