Zkušený tým z Mladcové nedal v úvodním utkání rezervě Slavičína šanci


Branky


0

Tým z Mladcové v minulé sezoně působil ve vyšší soutěži, ze které ale sestoupil a u týmu skončil i hrající trenér Zdeněk Julina. Toho nahradil zkušený matador Luděk Lošťák, která přišel na Mladcovou z Příluk. Také rezerva Slavičína měnila před sezonou trenéra, kdy Luboše Hnila vystřídal bývalý trener slavičínského dorostu Jirka Váňa. Samotný duel vyšel lépe Mladcové, která do půle vstřelila dvě branky a ve druhém dějství přidala i uklidňující třetí trefu. Slavičín branku na Mladcové nakonec nedal a bez té se zápasy vyhrávat nedají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladcová šla do půle do dvoubrankového vedení

V úvodním zápase sezóny čekal na Mladcovou nevyzpytatelný soupeř – béčko divizního celku ze Slavičína. Domácí nastoupili se všemi třemi posilami - Michalem Kraváčkem, Michalem Blažkem, kteří příšli ze Sehradic a také s Petrem Votavou s Příluk. Domácímu mužstvu se podařil úvod zápasu a po necelých dvaceti minutách již vedli o dvě branky. Už v 8.min. si na centrovaný míč z trestného kopu naběhl Martin Jurčík a dokázal jej propasírovat mezi nohy hostujícího gólmana Marcaníka. V 16.min. pak zakončil k tyči hezkou kombinaci netradičně vepředu hrající Petr Venený. Utkání se pak vyrovnalo, nově utvořená obrana Mladcové ale hosty před mladého brankáře nepouštěla. Fotbalisté Mladcové byli stále nebezpečnější, ve 33.min. zatáhl míč po pravém křídle Petr Votava a po jeho centru přestřelil v nadějné pozici Martin Jurčík. Těsně před koncem první půle došlo k nepříjemné srážce hráčů, jejíž obětí byl kapitán Mladcové Michal Dlabač, který musel ve druhém poločase nuceně vystřídat, přesto si domácí v prvním dějství vytvořili slibný dvoubrankový náskok.

Domácí přidali ve druhé půli ještě jednu trefu

Vcelku vyrovnaný souboj v poli pokračoval i po přestávce. V 56.min. hlavičkoval po rohovém kopu nad břevno Michal Kraváček, pak dvakrát prověřili Tomáše Zálešáka v brance Mladcové tvrdými pokusy z dálky hosté. Ti nakonec neuspěli, stejně tak fluktuant z A týmu Vojta Kalus v 58.min., ani kapitán Fojtík o šest minut později. Zde se utkání lámalo, kdy domácí odolali náporu hostí, kterým se kontaktní branku nakonec vstřelit nepodařilo. Domácí postupně opět získávali herní převahu a přišly i jejich další šance. V 69.min.  vystihli hráči Mladcové hostující rozehrávku, ale situaci dva na jednoho po přihrávce Jirky Jaroše nezakončil přesně střídající David Vaněk. Až v 83.min. korunoval zvyšující se tlak přesnou střelou z trestného kopu Martin Jurčík. Utkání tím bylo rozhodnuto, ještě v samotném závěru zahodil šanci další střídající hráč Matěj Vyvlečka. Tři body tak zůstávají zaslouženě na Mladcové, domácí byli efektivnější v zakončení, ale i hosté se svým mladým týmem předvedli solidní výkon, který ale tentokrát na body nestačil.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Rostislav Slobodian, hráč: Myslím si, že na utkání jsme byli výborně připraveni hlavně po kondiční stránce a soupeře jsme přehráli. Určitě jsme mohli vyhrát vyšším brankovym rozdílem, šancí bylo dost. Budeme se snažit využít kvalitní přípravu a navázat na výborný výsledek v utkání Poháru hejtmana Zlínského kraje s Dolním Němčí a hlavně o víkendu v Lípě.

FC TVD Slavičín B
Hynek Tlušťák, vedoucí: V 10. minutě padl první gól po naší chybě celé obrany. Soupeř nakopl míč za naší obranu, kde si naběhl jejich útočník a dal branku podél gólmana. Nestihli jsme se ještě nadechnout k náporu a v 17. minutě to už bylo 2:0. Prakticky o osudu utkání bylo rozhodnuto. My jsme měli nějaké šance, které ale dokázal domácí brankář krásně chytit. Ve druhém poločase jsme se snažili něco udělat s výsledkem, ale Mladcová si utkání pohlídala a ke konci přidala ještě třetí branku...



Počet diváků: 112. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - PROKŮPEK Kamil, STRUŠKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku