Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice si v úvodním duelu lehce poradily s Tečovicemi


Branky


0

Do Lužkovic přijely v sobotu nedaleké Tečovice a oba celky se také navzájem velmi dobře znají. Domácí tým vyrukoval do boje s futsalovým reprezentantem Ivošem Světlíkem, které skvěle režíroval hru a společně s kanonýrem Janíkem pomohl svému týmu k zisku tří cenných bodů. Hosté z Tečovic se především v první půli představili v dobrém světle, ale doplatili na špatné zakončení. Domácí celek ve druhé půli postupně navýšil svůj náskok a tři body tak zůstávají v Lužkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužkovice poslal do vedení Janík, hosté své šance neproměnili

V utkání dvou celků ze Zlínska byli mírním favoritem fotbalisté z Lužkovic. Hosté z Tečovic však začali utkání náporem a již ve 3. minutě mohli jít do vedení, kdy po minele domácího obránce, střela tečovického Bořuty jen těsně minula bránu. Lužkovice poté převzaly iniciativu a začaly si vytvářet brankové příležitosti. Ve 13. minutě vstřelil agilní Janík po přihrávce Dominika první gól – 1:0. Hosté se postupně vymanili z defenzívy a mohli ve 21. minutě vyrovnat, ale skvěle zachránil brankář Vala. Ve 27. minutě obešel Janík dva obránce hostů, udělal kličku i brankáři Křížkovi, ale jeho střelu do prázdné brány Křížek vytěsnil na roh. V první půli viděli divíci jedinou branku, jejím autorem byl Janík. Hosté z Tečovic se však ukázali ve velmi dobrém světle a domácí celek podržel brankář Vala. Do druhého dějství bylo vše otevřené, domácí celek si ale chtěl svůj náskok uhlídat případně jej ještě navýšit.

 

Domácí tým ve druhé půli postupně navyšoval skóre

Ve druhé půli byli iniciativnější domácí a po pasu za obranu vstřelil opět Janík svůj druhý gól – 2:0. Při absenci dlouhodobě zraněných domácích střelců Tomáše Holého a Jakuba Ronzy tyto hráče skvěle nahradili  Luboš Janík s novou posilou dorostencem Štěpánem Dominikem. V 61. minutě po průniku obranou přihrál Janík na gól Dominikovi, který do prázdné brány zvýšil na  3:0. Hosté to nevzdali a po hrubé chybě domácího obránce snížili Vopatřilem na 3:1. V 82. minutě vystihl Janík malou domů obránce Tečovic a své sólo proměnil na hattrick – 4:1. Utkání mělo díky oběma soupeřům svou kvalitu, ve kterém dominovali domácí díky většímu nasazení a hlavně střelecké formě nově vytvořeného útoku. Domácí tým se mohl opřít o výkony brankáře Valy, na druhé straně podal i přes čtyři obdržné branky výborný výkon brankář Křížek. Všechny body tak zůstaly v Lužkovicích a domácím fotbalistům se vstup do sezony nadmíru vydařil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, divák: Domácí mužstvo skvěle dirigoval Ivo Světlík, který v záloze hodně míčů vybojoval a přihrávkami tvořil hru.Toho využívali již jmenovaní hráči mladý dorostenec Dominik , posila ze Hvozdné a Janík , kteří obraně hostů zle zatápěli. Jako nejlepšího hráče bych určil Luboše Janíka, který vstřelil 3 góly, na 1 gól přihrál a další tutovku mu zlikvidoval brankář Křížek.Toho bych vyhodnotil jako nejlepšího hráče Tečovic. Několik šancí vychytal, četl hru a mnohokrát vybíhal až za velké vápno azaskakoval za chybující obranu.




Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Čala [-] - Š. Dominik [-] - J. Škrabal [-] , I. Světlík [-] , Z. Polepil [-] , J. Kučera [-] (66. M. Šuba [-] ) , L. Janík [-] , T. Ronza [-] , P. Novák [-] (83. M. Paták [-] ) , J. Gruber [-]

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Vopatřil [-] , I. Bořuta [-] (65. D. Chovanec [-] ) , R. Závoda [-] (62. L. Soják [-] ) , D. Dorazín [-] , P. Sedláček [-] , L. Balcárek [-] , T. Plachý [-] , J. Plachý [-] (84. J. Koplík [-] ) , Z. Šnajdr [-] , V. Šnajdr [-] (84. J. Budín [-] )

ŽK: 54. I. Světlík - 73. J. Vopatřil , 84. L. Balcárek .
Hráči zápasu: I. Světlík , L. Janík - M. Křížek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MIČKAL Karel, KŘENEK Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku