2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

Dvě branky Radostína ve druhém poločase rozhodly o osudu utkání v zápase s rezervou Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V Radostině se odehrával souboj dvou týmu  se spodku tabulky i když oba týmy  hráli  loni  ještě 1. B třídu. Bystřice přijela posílena o hráče Áčka a na  hřišti to bylo znát. Hosté od prvních minut udávali tempo hry a domácím velmi zatápěli hlavně  rychlonozí Zbytkovský, Špatka  a  Adamec. Domácí měli problémy hlavně v záložní  řadě v pohybu a přebíràní hráčů a jen díky dobré obranné čtveřici a výbornému Dupalovi v brance se šlo do kabin  za  stavu  0:0.

Zápas rozhodl střídající Dvořák

V poločase se domácí  polily  asi  živou vodou po vynuceném střídání stopera Berky proházeli řady, na hřiště přišel Dvořák  a hned od začátku se domácí tlačili dopředu a po dvou náznacích šancí v 51. minutě po ukázkové spolupráci  Kozla L.  a  Kozla  J.  který krásným obloučkem našel osamoceného L. Dvořáka a ten placírkou  doklepl do branky a bylo 1:0.  S  hosty to evidentně otřáslo a domácím narostlo sebevědomí hlavně středopolař R. Večeřa  začal zásobovat výbornými pasy své spoluhráče, kteří však selhávali v  koncovce. Hostům zatrnulo opět v 64. minutě, kdy pràvě R.Večeřa našel přesným pasem  P. Císaře a bylo 2:0. Poté se domácí  trochu  zatáhli a Bystřice začala hrát na tři útočníky a hrozil opět hlavně rychlík Adamec  a  čím  víc se hosté tlačili do útoku  tím víc dostávali domácí do brejkových  příležitosti, které však řešili velmi špatně  a další branku  už nepřidali, ale důležité tři  body získali.  



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnešní zápas byl hodně těžký Bystřice hrála výborný fotbal hlavně první poločas nám hodně zatápěl Zbytkovský a Adamec jsou to výborní hráči a stálo při nás štěstí a v brance nás podržel Dupal.V poločase jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb a zpřesnit hru, což se nám povedlo a slavilo úspěch. Dali jsme dva góly a získali tři body, což je pro nás moc důležité. Dnes nám fotbal ukázal, že ne pokaždé vyhraje lepší tým . Dnes mohu pochválit celou obranu a gólmana Dupala, podali výborný výkon a odolávali celý zápas a korunovali to nulou ve skóre. Za druhý poločas bych ocenil ještě R.Večeru.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - S. Berka [-] (46. L. Dvořák [-] ) - J. Kozel [-] , R. Večeřa [-] , L. Kozel [-] (59. M. Srnský [-] ) , J. Novotný [-] - P. Císař [-] - M. Gregar [-] , M. Láznička [-] (67. O. Bradáč [-] ) , D. Hrbek [-] , J. Večeřa [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] (32. J. Martínek [-] ) - R. Špatka [-] , F. Adamec [-] , M. Haluška [-] , R. Prüger [-] , L. Zbytovský [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , F. König [-] , R. Kadlec [-] , R. Horák [-]

ŽK: 83. O. Bradáč - 75. M. Svoboda .
Hráči zápasu: I. Dupal , R. Večeřa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - VEČEŘA Daniel (N), TOMAN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.