Bohdalov rozdrtil pěti góly Béčko Bystřice


Branky


0

Bohdalov udržel doma stoprocentní bilanci a porazil rezervu Bystřice vysoko 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Koukal vstřelil dvě branky v prvním poločase

Bystřice přijela jen s jedenácti hráči a po celý zápas nebyla bohdalovským důstojným soupeřem. Za celý zápas nevyslala jedinou přímou střelu na branku a za domácími zaostávala ve všech fotbalových činnostech. Bohdalov v naprosté převaze se předháněl v zahazování vyložených šancích a kdyby utkání skončilo 10:0 nikdo by se nedivil.

Tomáš Doležal se dvakrát trefil a uzavřel účet zápasu

Všechny šance se samozřejmě proměnit nedají, ale co zahodili někteří bohdalovští hráči, to se jen tak nevidí. Pravdou je, že hostující brankář Mrňous měl několik výborných zákroků a byl nejlepším hráčem hostů. Bohdalov  v příštím kole hraje v sobotu opět doma a to s do Křižanovem, proti kterému  se mu tradičně nedaří, takže věříme, že si bohdalovští střelci šetřili střelecký prach  právě na tento veledůležitý zápas. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Pokorný Radim - asistent trenéra: Od začátku utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem. Udávali jsme tempo hry, bohužel jsme nevyužili "tutové" šance. První gól nás uklidnil a bylo :otázku času, kdy přidáme další. Poločas mohl skončit 7:0, ale skončil pouze 3:0. Druhý poločas jsme odehráli ve stejném rytmu a v neproměňování jasných šancí. Výsledek utkání mohl skončit dvouciferným výsledkem. Chválím celý tým za odvedený výkon a nasazení po celý zápas.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka:



Počet diváků: 113. Rozhodčí: MYŠKA Roman - NEUMAN Pavel (N), NOVOTNÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.