Béčko Bystřice zdolalo Bory a připsalo si první výhru v soutěži


Branky


0

V souboji dvou celků, které čekaly na první výhru v soutěži, byly úspěšnější hráči Bystřice B, kteří porazili Bory 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dva góly

Ve čtvrtém kole okresního přeboru na sebe narazily týmy rezervy Bystřice a tým Borů. Oba týmy ještě v soutěži nevyhráli a proto se čekalo zajímavé utkání. Domácí dokonce všechna svá utkání prohráli a po sestupu z I. B třídy se jim moc nedaří. Za očekáváním zůstávají i výsledky a výkony Borů, které chtěli jistě čeřit vrchní části tabulky.

 

Do utkání vstoupili dobře domácí  a už ve 14. minutě se po rohovém kopu Karáska a přesné hlavičce Kadlece ujali vedení - 1:0. Prvních 30. minut prvního poločasu hráli bystřičtí dobrý fotbal a  v  33. minutě po akci Svobody Vlastimila a narážečce Koniga přesně k tyči uklidil míč Haluška - 2:0. 

 

Konec poločasu nadále probíhal za převahy domácích a ti se předháněli v zahazování brankových příležitostí. Vedení o dvě branky bylo tedy pro hostující Bory ještě milosrdné. Domácí fanoušci tak mohli poprvé v sezóně odcházet na poločasovou přestávku spokojeni.

 

 

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Do druhého poločasu nastoupily Bory jako vyměněné. Svého soupeře přitlačili na jeho polovinu hřiště a snažily se o vyrovnání. Domácí však soustředěnou obranou Bory nepouštěli na dostřel branky a když se přeci jen dostaly k ohrožení branky v ní stál dobře chytající a jistý Pavel Trávníček.

 

Po závěrečném hvizdu rozhodčího Oldřicha Macháta se tak poprvé v sezóně mohli domácí radovat z první výhry. Příští kolo jede rezerva Bystřice na horkou půdu do Hamrů, fotbalisté Borů přivítají na svém pažitu hráče Víru.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Do utkání jsme vstoupili dobře a už ve 14. minutě jsme po rohovém kopu Karáska a přesné hlavičce Kadlece ujali vedení. Prvních 30. minut prvního poločasu jsme hráli dobrý fotbal a v 33. minutě po akci Svobody Vlastimila a narážečce Koniga přesně k tyči uklidil míč Haluška. Druhy poločas jsme začali šancí, ale nedali. Bory nás začali zlobit byly lepším týmem a druhý poločas nás podržel svými zákroky brankář Trávníček. Všichni doufáme že se nám začne dařit výsledkově a budeme se bavit fotbalem.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: První poločas jsme odehráli naprosto tragicky a mohli jsme ho prohrát vyšším rozdílem. Po přestávce jsme domácí uzamkli na jejich polovině, bohužel bez brankového efektu.



Počet diváků: 48.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.