S. Berka 15. (vl.)
M. Novotný 59.
2:2
(1:0)
69. J. Kozel
80. I. Dupal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Nová Vsi neudrželo dvoubrankové vedení


Branky


15. S. Berka (vl.) , 59. M. Novotný - 69. J. Kozel , 80. I. Dupal (p.)
0

Nová Ves B si připsala bod do tabulky, když remizovala s Radostínem 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o gól po vlastní brance Radostína

Utkání ve velkém vedru začalo opatrně a žádný z týmů si nevytvořil příležitost k ohrožení branky soupeře. Postupem času si ale začali vytvářet domácí hráči mírnou převahu. V 15. minutě se po levé straně uvolnil Jůda, poslal prudký centr přes malé vápno a hostující obránce Berka jej srazil za Dupalova záda - 1:0.

 

Domácí to nakoplo a začali ovládat hru. Ve 26. minutě zahrával Michal Kuchta přímý kop, ale Dupala zachránilo břevno. Na druhé straně Čížka zase tyč. V 42. minutě postupoval zcela sám na Dupala Michal Novotný s Jůdou. Novotného střelu vyrazil brankář  a dvě dorážky Jůdy zlikvidoval hostující obránce.

Brankář Dupal rozhodl o dělbě bodů

Druhá půle začala opět převahou domácích. Ale Tomáš Novotný minul z malého vápna branku. Udeřilo v 59. minutě, kdy Míša Novotný po sólu přes půl hřiště s jistotou zakončil - 2:0.

 

Poté začali přejímat iniciativu hosté, ale domácí chodili do nebezpečných brejků. Žádný ale nedokázali využít. V 64. minutě postupoval sám na Čížka Císař, ale ještě úspěšný nebyl. V 69. minutě však Josef Kozel v té samé situaci neselhal a zkušeně zakončil - 2:1. Po tomto gólu hosté ovládli hru. V 80. minutě došlo po nedorozumění domácí obrany a golmana  Čížka k faulu na hostujícího útočníka. Penaltu proměnil gólman Dupal - 2:2.

 

Oba týmy nesložily zbraně a hrál se fotbal nahoru-dolu. Nejprve se ocitl zcela sám před Dupalem domácí kapitán Petr Bureš, ale přeloboval golmana i bránu. V 89. minutě postupval sám na Čížka Císař, ale i on selhal. Proto se nakonec body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Václav Bureš, vedoucí mužstva: Zápas jsme rozehráli dobře. Ve druhém poločase jsme do stavu 2:0 měli utkání ve svých rukou. Po vystřídání zraněných Kuby Šandery a Standy Kubíka se naše hra rozpadla. Nakonec mohli vyhrát hosté i my. Mrzí mě neproměněné šance. Zápas jsme měli rozhodnout další brankou dřív. Po tomto průběhu je to pro nás ztráta.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Do Nové Vsi jsme si jeli v hodně kombinované sestavě pro bod a ten jsme si také odvezli, takže panuje spokojenost hlavně s druhou půlkou.Remíza je zasloužená, v prvním poločase byli lepší domácí, mi zase v tom druhém, i když v závěru mohly oba týmy strhnout vítězství na svou stranu, ale ani jedni samostatný unik neproměnily. Dnes musím pochválit celá mužstvo za bojovnost, hlavně v druhém poločase opět nás podržel golman Dupal a dařilo se i Kohoutovi a Fňukalovi.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Klement [-] , P. Bureš [-] , J. Nečas [-] , F. Šandera [-] (86. M. Babjačok [-] ) - M. Novotný [-] , S. Kubík [-] (75. V. Komínek [-] ) , J. Šandera [-] (56. V. Bureš [-] ) , T. Novotný [-] - L. Jůda [-] (83. J. Svoboda [-] ) , M. Kuchta [-] -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] , J. Novotný [-] - J. Kozel [-] , L. Dvořák [-] , J. Kohout [-] - M. Láznička [-] (30. M. Srnský [-] ) , P. Císař [-] , D. Krča [-] (75. L. Skryja [-] )

ŽK: 88. J. Nečas .
Hráči zápasu: T. Čížek , S. Kubík - I. Dupal , J. Kozel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - UHLÍŘ Zdeněk, ŠANDERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.