3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín doma i potřetí vyhrál


Branky


0

Radostín v domácím prostředí naplno bodoval, tentokrát porazil Svratku 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín dvakrát skóroval

V Radostíně se před hrstkou diváku odehrál podprůměrný fotbalový zápas. Domácí začali zápas lépe a už ve třetí minutě dal po dlouhém pasu branku Petr Gregar, pro ofsajd ale neplatila a to samé se opakovalo asi v osmnácté minutě, kdy se trefil hostující Pech. Poté se v utkání spíše bojovalo o střed hřiště a šance nepřicházely ani na jedné straně. První vážnejší akce domácích ve 39. minutě skončila brankou. Dvořák zatáhl míč po lajně a nepovedeným centrem trefil břevno Šmahelovy branky, který situaci hodně podcenil, míč se odrazil k Josefu Kohoutovi, který zakončil do odkryté brány. Poté domácí převzali otěže zápasu a v 56. minutě po pasu Josefa Kozla na Gregara, který předložil nádhernou přihrávkou Lázničkovi a bylo - 2:0.

Srnský zpečetil výhru domácích

Hosté pak zahrozili dvěma brejky, které bravurně zlikvidoval Dupal. O další vzrušení se postaral v 74. minutě Josef Kozel, kdy získal na půlce míč, obešel dva protihráče a lobem těsně minul. V 79. minutě pelášil sám Krča, ale také nedal a tak skóre uzavřel až v 84. minutě mladíček Michal Srnský, který získal na lajně odražený míč a sprintoval do vápna, kde naznačil nahrávku na Krču a tím zmátl jak beka, tak golmana hostí a zkušeně zakončil na první tyč.  



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnešní utkání nám moc fotbalové krásy neukázalo. Na obou stranách bylo spousta nepřesností. Vítěství 3:0 sice těší, ale předvedená hra je zklamáním, hrát s kvalitnějším soupeřem, tak by jsme měli hodně velké problémy. Spokojenost může být snad jen s třemi vstřelenými góly a nulou vzadu. Pochvalu si dnes zaslouží Berka a Dupal.

SK Svratka
František Mládek: Opět moje už ohraná písnička. Bez čtyř hráčů „základní“ (ještě žádnou po odehraných pěti kolech nemáme) sestavy a jedním zraněným náhradníkem, jsme odjeli do Radostína. Po úvodním hvizdu a průběhu prvního poločasu, jsme i přes inkasovaný gól, dokonce pomýšleli na plný zisk bodů. Domácí hráči působili naprosto odevzdaně. Opak byl však pravdou. Zde se ukázalo známé pořekadlo - “nedáš, dostaneš“! A my jsme dostali na frak jak se patří a to zaslouženě. Smekám před soupeřem, s několika dorostenci a vůli po vítězství, nám udělal čáru přes rozpočet. Pevně věřím, že za týden budeme na domácím hřišti zase pány my. Kluky to určitě mrzí a zase máknou.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - D. Hrbek [-] , J. Kohout [-] - R. Večeřa [-] (38. M. Láznička [-] ) , L. Kozel [-] , J. Kozel [-] - J. Novotný [-] - L. Dvořák [-] (82. M. Srnský [-] ) , R. Fňukal [-] , P. Gregar [-] (61. D. Krča [-] ) , S. Berka [-]

SK Svratka
V. Šmahel [-] - J. Vítek [-] , M. Ondra [-] (64. J. Mládek [-] ) , M. Gregor [-] , J. Lédl [-] - J. Mayer [-] , M. Moučka [-] , J. Řádek [-] , J. Pech [-] - D. Mayer [-] , Z. Kalina [-] -

Hráči zápasu: I. Dupal , S. Berka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Miloš - LANDSMAN David, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.