Vír nečekaně vysoko porazil Radostín


Branky


27. V. Oliva , 51. L. Piskač , 57. J. Rejda , 60. J. Rejda , 61. L. Piskač , 67. V. Skoumal - 71. P. Gregar
0

Vír si minulé kolo přivezl bod ze hřiště favorizovaného Křižanova. Ve druhém kole si domácí hráči vyšlápli na Radostín a nasázeli mu šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jednu branku

 Do Víru přijel soupeř, o kterém domácí moc nevěděli, spadl z 1. B třídy. První poločas se hrál vyrovnaný zápas. Šance se střídaly na obou sranach, ale bez brankového efektu. Ve dvacátesedmé minutě domací po pasu Víta Skoumala potáhl míč Lukáš Piskač až do velkého vápna a po nepovedené přihrávce se  k míči dostal domácí Vojta Oliva a nezaváhal - 1:0. Poté si zranil hotujicí založník koleno a tak skončil poločas.

Ve druhé půli se Vír rozstřílel

 Zápas rozhodlo prvních patnáct minut druhého poločasu. První zahrozili hosté, ale bezchybně chytající brankář Jakub Preisler za pomoci výborně hrající obrany šanci hostů ubranili. Poté přišla desetiminutovka domácích, ve které dali čtyři krásné branky. V 51. minutě Lukáš Piskač zvýšil na  - 2:0, v 57. minutě Jakub Rejda - 3:0, v 60. minutě opět Jakub Rejda - 4:0 a v 61. minutě Lukáš Piskač - 5:0. Poté se zápas dohrával v poklidném tempu a na každé straně padla jedna branka. V 67. minutě Vít Skoumal zvyšoval již na - 6:0 a čestný úspěch hostů zaznamenal v 71. minutě Petr Gregar - 6:1.  Spokojení diváci poté děkovali potleskem všem domácím hračům za předvedenou hru.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška: Zápas jsme rozhodli ve druhém poločasu, kdy jsme během deseti minut nasázeli soupeři čtyři branky. Naše vítězství je zcela zasloužené.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Na utkání jsme odjížděli oslabeni a museli nastoupit hráči dorostu a Béčka. Prvních 25 minut jsme byli lepší, ale pak po zranění našeho hráče se nám hra úplně rozsypala. Za stavu 3:0 jsme zápas již vypustili. Domácí nás ve druhé půli přehráli, ale musím uznat, že jim do naší branky padlo vše do čeho kopli.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - UHLÍŘ Zdeněk, PREISLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.