D. Krtek 31.
1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod nastřílel v Žirovnici čtyři branky


Branky


31. D. Krtek - 21. V. Cajz (vl.) , 24. M. Veselský , 34. J. Henek , 38. R. Háněl
0

V rámci třináctého kola zavítal letos opravdu skvěle hrající Havlíčkův Brod k zápasu do Žirovnice, která zatím nezažívá nejlepší sezónu. Slavoj má na svém kontě pouhých osm bodů a co hůř, jen jeden bod ji dělí od posledního místa. Havlíčkův Brod si dnešní výhrou zajistil udržení kontaktu s prvním Ždírcem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná nadvláda Havlíčkova Brodu

Papírově silnější Havlíčkův Brod v dnešním zápase potvrdil roli favorita a porazil Žirovnici. Už od začátku bylo jasné, kdo bude udávat tempo hry. V páté minutě se hnal do zakončení Háněl jeho pokus ale Švec vychytal. O pět minut později se do šance dostal Michal Veselský, jeho střela se ale mezi tři tyče nevlezla. V jednadvacáté minutě už ale Brod začal úřadovat. Velké nedorozumění obrany potrestal Vojtěch Cajz, 0:1. O tři minuty později se dostal do úniku Henek který předložil přihrávku pod sebe Michalu Veselskému a ten poslal hosty do dvoubrankového vedení. Tahle branka nakonec i tento zápas rozhodla. Po ní ale přišel deseti minutový výpadek Brodu, který potrestal Krtek krásnou hlavičkou po rohovém kopu. Následně se ale do hry vrátil Havlíčkův Brod. Veselský se dostal do samostatného úniku a oplatil přihrávku Henkovi, který zvýšil na 1:3. Za další čtyři minuty tečoval Hejkalovu standardku Háněl, 1:4.

Ve druhém poločasu domácí už nechtěli inkasovat a zabetonovali se na vlastní polovině. Druhá půle tedy byla v duchu dobývání bez efektu.  Celý zápas tedy rozhodnul první poločas.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Ing. Jan Tuhý: Je za námi zápas v Žirovnici. Pokud chceme hrát o prvenství v tabulce tak musíme tyto zápasy zvládat s přehledem, tedy přesně tak jako tomu bylo dnes. První poločas byl z naší strany excelentní, v druhé půli se domácí zatáhli a do jedenácti hráčů se útočí těžce.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - P. Houška [-] , P. Drechsler [-] , P. Kořínek [-] , P. Mádl [-] , V. Cajz [-] , J. Dařílek [-] , V. Staněk [-] (46. V. Hadrava [-] ) , T. Houška [-] (77. T. Péč [-] ) , D. Krtek [-] (46. M. Pokorný [-] ) , T. Hřebecký [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , O. Berky [-] - O. Štědrý [-] (77. L. Peřina [-] ) , R. Háněl [-] (82. L. Sůva [-] ) , D. Hejkal [-] (65. D. Henek [-] ) , J. Prchal [-] , J. Henek [-] , A. Polívka [-] - M. Veselský [-]

ŽK: 42. O. Štědrý , 57. D. Hejkal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - MÜLLER Jiří, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.