3:1
(2:1)
42. J. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec doma porazil Velké Meziříčí 3:1


Branky


0

V rámci dvanáctého kola zavítalo “B“ mužstvo Velkého Meziříčí do Humpolce. Humpolec se po tomto zápase nachází na třetím místě krajského přeboru Vysočiny, zatímco Velké Meziříčí přes velký nárůst formy v posledních zápasech zůstává ve spodní části tabulky, konkrétně na desátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na konci první půle snížili

Zápas začal ve velice rychlém tempu. Velké Meziříčí prakticky hned po rozehrávce se hnalo na soupeřovu branku, ale ve finální přihrávce hosté chybovali a umožnili tak domácím jít do velkého přečíslení, na jehož konci stál Jakub Prokop, který poslal v první minutě domácí do vedení. Následovalo mírně rozhození hostů, kteří se až do dvacáté minuty nemohli vzpamatovat z bleskové branky. Po té se ale Velké Meziříčí dostalo do hry a bylo Humpolci vyrovnaným soupeřem. Opět to ale byli domácí, kteří využili šanci a šli do vedení 2:0. Hosté ale nesložili zbraně a bojovali o snížení stavu, to se jim nakonec podařilo. Velké Meziříčí dokázalo využít standartní situaci, prosadil se Josef Kafka a do šatny se tak šlo za stavu 2:1.

V druhé půli už hosté nestačili

Druhý poločas už tak vyrovnaný nebyl. Hosté mockrát branku domácích neohrozili a naopak Humpolec ještě jeden gól přidal. V padesáté druhé minutě skóroval Radim Dalík. Více branek už tento zápas nepřinesl a zápas tak skončil 3:1 pro Humpolec.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch: Je za námi těžký zápas na půdě skvělého Humpolce. Dnešní prohry je mi líto, protože jsme dostali dva blbé góly. Nejprve prakticky z první šance hostů a pak ještě hloupější gól. V první půli jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, ale ve druhé nás Humpolec přehrál.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , T. Vrátný [-] (49. T. Kopic [-] ) - J. Prokop [-] , D. Maršík [-] , M. Kratochvíl [-] (83. F. Kubíček [-] ) , D. Šerý [-] , J. Paťha [-] (87. M. Podoba [-] ) - J. Žatečka [-] , R. Dalík [-]

FC Velké Meziříčí B
L. Zavadil [-] - D. Polák [-] (35. P. Pokorný [-] ) , A. Vlk [-] , L. Liška [-] , V. Bradáč [-] , D. Krčál [-] , P. Svoboda [-] , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] , M. Bouček [-] , J. Kafka [-] (76. L. Halámek [-] )

ŽK: 90. J. Žatečka - 54. L. Liška , 55. D. Krčál , 85. P. Pokorný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: STANĚK Josef - NIEDERLE Zdeněk, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.