3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná přehrála Okříšky 3:0


Branky


0

Nedělní sérii zápasů zahájila Polná s Okříšky. Z tohoto zápasu nakonec vyšli vítězně domácí a radost mohou mít dvojnásobnou, jelikož se v tabulce posouvají až na druhé místo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V prvním poločase oba týmy začaly s velice zodpovědnou obranou, ani domácí ani hosté nechtěli inkasovat a to bylo dost vidět. Šancí ke zhlédnutí moc nebylo a hrálo se spíše kolem středového kruhu. Nejzajímavějším momentem prvního poločasu se tak zřejmě stala žlutá karta v 31. minutě, kterou dostal Ivo Večera.

 

Příhodův gól nakonec rozhodnul

Druhá půle už začala mnohem atraktivněji než ta první. Oba týmy chtěly ze začátku druhého poločasu vstřelit gól a strhnout tak vedení na svou stranu. To se nakonec podařilo domácím. Michal Příhoda se dokázal v 63. minutě prosadit a nakonec to byl i gól rozhodující. Polná ještě přidala dva góly zásluhou Petra Maška a Davida Macka. Za skvělou druhou půli si tak Polná vyhrát opravdu zasloužila. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek: Po celkem vyrovnané první půli jsme byli po přestávce lepším týmem, vypracovali jsme si vice šancí a některé z nich jsme dokázali proměnit. Vítězství je tudíž naprosto zasloužené.

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk: Do 60 minuty zcela vyrovnané utkání, pak jsme dostali gól po rychle rozehraném rohu. Následně jsme otevřeli hru a domácí nám dali další góly z brejků. Pro nás zbytečná ztráta bodů.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
J. Herink [-] - P. Mašek [-] , D. Macko [-] , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , J. Lokvenc [-] , M. Příhoda [-] (84. J. Fic [-] ) , P. Barák [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-] (65. P. Fišer [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
M. Ferdan [-] - R. Tůma [-] , I. Večeřa [-] , Z. Ryšavý [-] (76. P. Molák [-] ) , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] (81. R. Ryšavý [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , J. Brabenec [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 56. T. Reiterman , 66. P. Navrátil - 31. I. Večeřa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - FABEŠ Roman, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.