A. Korbička 43. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojtěch Kroupa rozhodl zápas v Rožné


Branky


43. A. Korbička (p.) - 5. V. Kroupa , 12. V. Kroupa , 61. J. Bílek
0

Souboj dvou sousedů v tabulce vyzněl lépe pro Věchnov, který vyhrál v Rožné o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Kroupa dvakrát skóroval

Derby dvou týmů, které na tom byly v tabulce skoro stejně. Zápas začali mnohem lépe hosté, kteří se dostali do vedení už v 5. minutě. Vojtěch Kroupa se dostal do rychlého brejku. Udělal kličku vyběhlému Jindrovi Beranovi a dal míč do odkryté branky. O 7. minut později se hosté radovali znovu. Opět u toho byl Vojtěch Kroupa, který se dostal přes obránce a prostřelil Jindru. Vést ve 12. minutě 0:2 byl velký luxus. Bohužel pro hosty musel vystřídat jejich nejlepší střelec Ondřej Ostrýž, který si obnovil zranění. Velkou šanci v první půli měl také Radek Pivko, ale jeho střela mu nesedla a šla mimo branku. Za domácí v první půli zahrozil Marek Navrátil, když vystřelil 2 střely, ale ani jedna se neujala. Ke konci druhé půle se dostal do šance Jiří Vyžrálek, který byl ve velkém vápně faulován, a proto byl nařízen pokutový kop. K penaltě se postavil Adam Korbička, který ji proměnil.

Věchnov potvrdil brankou vítězství

Druhá půle se odehrávala převážně mezi vápny. Hosté byli agresivnější na míč a bylo i vidět, že jsou více namotivovaní a to dělalo hráčům Rožné velké problémy. Ve druhé půli padly 2 červené karty. Po jedné na každé straně. Karel Beran za Rožnou (60.min) a Petr Soudek za Věchnov (77.min). Oba hráči ji dostali po druhé žluté. Hostům z Věchnova se podařilo navýšit skóre díky Jiřímu Bílkovi, který jim vrátil dvoubrankové vedení. Rožná mohla snížit, ale Jiří Vyžrálek hlavičkoval nad bránu. Hosté byli agresivnější na míč a to byl hlavní faktor, který rozhodl zápas. Nám nezbývá nic jiného než soupeři pogratulovat k výhře a pokusit se vyhrát poslední zápas v Hamrech.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Hosté začali lépe, když využili 2 brejky, které se jim naskytly a už od 12. minuty vedli 2:0. Poté byl zápas vyrovnaný. My jsme na konci druhé půle snížili z penalty na 1:2. Druhý poločas přidali branku už jen hosté, i když jsme také měli pár šancí. Hosté byli agresivnější na míč a to byl hlavní faktor, který rozhodl zápas.

TJ Věchnov
František Smolík:



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , P. Kunc [-] , T. Sýkora [-] - A. Korbička [-] , M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] (54. M. Beno [-] ) , P. Navrátil [-] (72. T. Klusák [-] ) , J. Kroupa [-] (83. M. Pátek [-] ) - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] , R. Pivko [-] - P. Soudek [-] , D. Uhlíř [-] (90. V. Martinek [-] ) , P. Kučera [-] , J. Pokorný [-] - V. Kroupa [-] , O. Ostrýž [-] (11. T. Bukáček [-] )

ŽK: 44. K. Beran , 87. T. Klusák - 14. P. Soudek , 42. J. Jedlička , 83. J. Bílek . ČK: 60. K. Beran - 77. P. Soudek .
Hráči zápasu: V. Kroupa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - JANEČEK Martin (N), STARÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.