Na Lískovecké hody Ujčov zvládl reparát.


Branky


0

Po dvou prohrách v řadě konečně Ujčov zabral a porazil Radešínskou Svratku B o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jednu branku

Ujčov vstoupil do zápasu na dobře připraveném trávníku velmi vlažně a i soupeř z Radešínky od úvodu moc fotbalovosti vevykazoval. Hned první trošku fotbalová akce znamenala změnu skore. Běžela 6 minuta, domácí kanonýr Hanák se změnil v nahravače a milimetrovým centrem od postranní lajny vybídl Jakuba Sedlera, který míč usměrnil do hostující sítě 1:0.Ujčov to však nevybídlo k větší aktivitě, zato hosté se rozehráli k vynikajícímu výkonu. Od 15 minuty jasně ovládli dění na hřišti, domácí hráči nestíhali a jen výborný brankář Franta Bureš a naprostá střelecká impotence hostí rozhodly, že do půlky se skore neměnilo. Šance Radešínky z 26, 33, 37 min byly tisíciprocentní. A když se z ojedinělé akce neprosadil v 42. min ani domácí Hanák,šli do kabin s jednobrankovým vedením domácí.

Druhá půle v režii Ujčova

Po přestávce hosté ještě několikrát zahrozili ,ale dnes jim nebylo souzeno skorovat. V 54. min domácí zápas prakticky rozhodli. Po dlouhém autovém vhazování Honzy Čuhla míč doplachtil do vápna na málo pokrytého Jiřího Hanáka a ten nepohrdl-hlavou umístil míč do sítě 2:0. Ujčov po tomto přeci jen ožil a hru vyrovnal. Vytvářel si další šance po kombinačních akcích i dlouhých autech. Vytěžil z toho další branku, kdy v 75. min propadl jeden z hostujících beků, míče se zmocnil Míša Dvořáček, navedl si jej na střed velkého vápna a podél vybíhajícího brankáře Radešínky zvýšil na 3:0. Utkání se pak dohrávalo v klidném tempu a dnes dobře hrající obrana Ujčova nedovolila hostům ani čestný úspěch.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Dnes jsme hráli o důležité body a o ztracené sebevědomí. Z tohoto pohledu jsme to zvládli. Soupeře jsme však nechali hrát a vytvářet si spoustu šancí. Stálo nás mnoho sil utkání rozhodnout, podržel nás vynikající Franta Bureš v bráně. Vítězství si velmi ceníme.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - MAREŠ Jiří (N), PEKÁREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.