Bohdalov B zůstává nadále nedobytný


Branky


1

Stoprocentní bilanci si udržel v domácím prostředí Bohdalov B, který si poradil s Pohledcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Vedoucí branky dosáhli hosté hned v úvodu, když po nedorozumnění středu domácí obrany s brankářem Velínem, šťastně slaboučká polostřela Antonína Jinka se dokutálela do bohdalovské sítě - 0:1. Ovšem domácí brzy vyrovnali, když prudký centr Henzla si v kontaktu s domácím Hanychem srazil míč do vlastní branky hostující obránce - 1:1. Obě mužstva moc pohledný fotbal nepředváděla, hrálo se od vápna k vápnu, míč byl neustále ve vzduchu. Pořádnou střelu na branku nevyprudokovalo ani jedno mužstvo.

Bohdalov otočil zápas během tří minut

Po přestávce se hra trochu urovnala, domácí byli více na míči. V 51. minutě však domácí Čenda Pejchal zastavil pronikajícího utočníka hostů ve vápně jen za cenu faulu, a tak hosté kopali penaltu. Exekutor Bártek se nemýlil a poslal Pohledecké do vedení - 1:2. To však netrvalo dlouho, protože v tomto zápase výborný Libor Hanych, zopakoval svůj důraz a šikovně z otočky srovnal skóre - 2:2. Od této doby šla úroveň hry oboustraně dolů, bylo k vidění množsví faulů. Domácí poslali do hry Oldu Chalupu. Ten zanedlouho kolmicí poslal dopředu Ráďu Henzla, ten způsobil zmatek v pohledecké obraně, míč se dostal k Jarmovi Vytlačilovi, který podél brankáře zajistil Bohdalovu vedení  - 3 : 2. Utkání však pokračovalo v nervózním duchu, několik šarvátek rozhodčí potrestal jen žlutým kartonem. Domácí vystřídali celou lavičku a zápas dotáhli do vítězného konce a zůstávají i nadále doma bez  bodové ztráty. V příštím kole zavítá Béčko Bohdalova do Jimramova. Pohledec bude doma hostit Béčko Křižanova.           


Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes jsme odehráli dobré utkání a opět potvrdili že bohdalovská tvrz dobýt nejde. Teď už zbývá založit céčko, aby si zahráli všichni kluci, protože dnes nás bylo jednadvacet. Pokud ze zbývajících dvou zápasů uděláme tři body, považuji podzimní část sezóny ze veleúspěšnou.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza. Je chybou, že jsme dvakrát v zápase vedli a vždy jsme o vedení velmi rychle přišli. Z toho se do dalších zápasů musíme poučit.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - LÁN Filip (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2016 17:53
Domací body jsou hodně cenné.