Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Březí málem nastřílel desítku Béčku Radešínky


Branky


2. D. Dostál , 6. M. Sysel , 8. T. Habán , 18. J. Gruber , 19. M. Sysel , 24. M. Sysel , 43. T. Habán , 53. J. Jakeš , 73. J. Jakeš
0

V debakl se změnilo utkání Březí s Radešínskou Svratkou B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v síti Radešínky a hattrick Sysla

Domácí tým začal zápas ve velkém stylu a už v 2. minutě po chybě hostující obrany Jakeš nabídl Dostálovi otevření skóre zápasu a ten se nemýlil 1:0. Následně v 6. minutě došlo k dalšímu rozboru hostující obrany a domácí Michal Sysel zvýšil na 2:0. V 8. minutě došlo k dalšímu zvýšení stavu na 3:0, kdy udeřil kapitán týmu Březí Habán Tomáš. V 18. minutě se předvedl domácí předstoper Gruber Jiří, kdy výstavní střelou z velkého vápna zvýšil na 4:0. V následné minutě udeřil podruhé v zápase Sysel, který dával i další gól v 24. minutě. Těsně před koncem prvního poločasu, konkrétně v 43. minutě z rohového kopu zvýšil Habán Tomáš na 7:0. V prvním poločase domácí obrana pod taktovkou stopera Bělocha nepustila hostující tým k žádnému ohrožení brány. 

Březí přidalo další branky

Po poločasové pauze se změnilo počasí. Po krátké přeháňce se ztížily i podmínky na hrací ploše. Domácí tým to nijak moc neovlivnilo a v 53. minutě opět udeřil Jakeš, který zvýšil na 8:0. V 83. minutě domácí Jakeš prokličkoval hostující obranu a upravil skóre na finálních 9:0. V druhém poločase si hostující tým vytvořil i několik šancí, ze kterých branku nevytěžil. Domácí obrana opět hrála na 100 % a posunula svůj tým k výhře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dneska se opět ukázala naše síla. Po minulém kole v našem týmu nepanovala dobrá nálada a v tomto zápase jsme si spravili chuť. Musím pochválit každého hráče. Celý zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek: Na domácích bylo vidět, že chcou zvítězit. Hosté hráli nedůrazně, laxně, bez bojovnosti a chutě vyhrát. Domácím tam napadalo vše, do čeho kopli. My jsme se dostali do šancí v posledních dvaceti minutách, když byly oba týmy prostřídaný.



Sestavy


TJ Březí-Březské
R. Poledna [-] - R. Šmarda [-] (60. P. Šimek [-] ) , M. Běloch [-] , J. Gruber [-] (75. L. Staněk [-] ) , M. Hála [-] - S. Tvarůžek [-] (80. P. Lysoněk [-] ) , T. Habán [-] (68. J. Jobánek [-] ) , M. Sysel [-] , A. Crha [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] (62. V. Klíma [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
R. Koláček [-] - T. Kilian [-] , B. Jandourek [-] , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] , Z. Starý [-] , L. Kachlík [-] (55. P. Kříž [-] ) , J. Novák [-] (46. T. Vítek [-] ) , D. Regent [-] (22. P. Stehlík [-] ) , T. Kříž [-] , P. Jozifek [-]

ŽK: 30. J. Jakeš , 65. M. Běloch - 50. P. Stehlík , 70. Z. Starý .
Hráči zápasu: M. Sysel , J. Jakeš , T. Habán .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - HÁLA František (N), ŠOUSTAR Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.