Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominik Bártek rozhodl hattrickem zápas proti Měřínu B


0

Pohledec pokračuje ve zlepšených výkonech. Tentokrát si poradil s rezervou Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Bártek vstřelil dvě branky

V souboji o třetí místo přivítal Pohledec rezervu Měřína. Domácí tým opět vletěl do zápasu s velkou chutí. A netrvalo dlouho a poprvé se také střelecky prosadil. Po přímočaré fotbalové akci po ose Petr Skalník - Leoš Ondráček - Dominik Bártek posledně jmenovaný chladnokrevně prostřelil hostujícího golmana - 1:0. Branka domací tým spíše uspala a Měřín postupně vyrovnal hru a v poli místy i domácí tým přehrával. Pohledec působil ospalým a profesorským dojmem. Ovšem ve 24. minute dokázal přidat další branku. Po špatném ofsajd systému hostů běžel sám na Hladíka Bártek a kličkou golmanovi zvýšil na 2:0. V další stoprocentni šanci se ocitl Petr Skalnik, ale vychytal ho Hladik. A hned z brejku hosté trestali. Pospíchal se objevil sám před Hájkem a bylo to 2:1. O několik minut později mohlo být vyrovnáno, ale hostující útočník z malého vápna hlavičkoval nad bránu.

Pohledec vstřelil pět branek a zvítězil

Po menší bouřce v kabině vlétli domácí do druhého poločasu jako vyměnění a Petr Skalník si vynahradil svoje střelecké zaváhání z první půle. Ještě běžela 46. minuta, kdy Skalníka vybídl přihrávkou za obranu k brejku Pestr a Petr Skalník se již tentokrát nemýlil - 3:1. O pět minut později se znovu prosadil Skalník a bylo rozhodnuto. A když v 61. minute přidal Bártek svůj třetí gól, zapas se již pouze dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Výsledek vypadá jednoznačně, ale první poločas tomu nenasvědčoval. V něm jsme působili ospalým dojmem, v zakončení jsme opět nebyli efektivní. O poločase jsme si některé věci vyříkali a začátek druhé půle byl již podle mých představ. Jsem rád, že jsme se konečně střelecky prosadili a v klidu zápas dohráli.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Od zápasu jsme očekávali bojovnou hru z obou stran a udržet si krok s čelem tabulky. Domácí byli ovšem lepším týmem. Bylo to vidět na jejich hře a nám se nedařila naše hra. V druhé půlce jsme selhali po obranné stránce a domácí toho dokázali 100% využít, čemuž taky odpovídal konečný výsledek zápasu. Za druhou půlku jsme si nezasloužili ani bod.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] (56. O. Žák [-] ) , D. Bártek [-] (71. L. Novotný [-] ) , M. Skalník [-] , L. Ondráček [-] (81. J. Švanda [-] ) , M. Fajmon [-] , J. Hubáček [-] (60. A. Jinek [-] ) , V. Šaroun [-] , P. Skalník [-] (75. B. Puchýř [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - F. Panáček [-] , P. Pospíchal [-] , M. Sýkora [-] , T. Hrad [-] , S. Bartušek [-] (75. I. Balázs [-] ) , J. Vokoun [-] , K. Smejkal [-] , D. Horák [-] , P. Chaloupka [-] (73. D. Kolouch [-] ) , P. Král [-]

ŽK: 80. O. Žák - 44. M. Sýkora , 79. T. Hrad .
Hráči zápasu: P. Skalník , M. Fajmon , D. Bártek - P. Pospíchal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - PEJCHAL Ladislav (N), PADALÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.