0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov vyhrál v souboji Béček v Radostíně


Branky


0

Jedna branka rozhodla o osudu zápasu v Radostíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luboš Šerejch vstřelil jedinou branku první půle

V chladnějším počasí se na trávníku událo derby, od kterého byly velké očekávání.

  Bohužel začátek zápasu na těžkém terénu toto očekávání vyvrátil. Začátek zápasu ovládli hosté, domácí Radostín k ničemu nepouštěli. Dobře se pohybovali a ovládli převážně střed pole. Jejich útočné akce ale končily před velkým vápnem a pokusy o střelbu končily mimo branku. Tak se otěží zápasů chopili domácí. Začali se lépe pohybovat a vytvářeli tlak na hostující hráče, kteří začali dělat chyby. Jednu takovou využil Láznička, kdy utekl obraně s propadlým balónem, střelu z vápna ale poslal vysoko nad. Za nedlouho se dostal do tisíci procentní šance znovu Láznička. Večeřa Daniel mu poslal lahůdkový centr na hranu malého vápna, ale jeho hlavička minula branku. Pravidlo nedáš dostaneš se tu potvrdilo. Hosté udeřili z levé strany. Letící centr podcenil bek Radostína, nešikovně ho prodloužil za sebe, kde stál útočník hostí. Balón si zpracoval, zamířil a přesnou střelou nedal Homolovi šanci. Vyrovnat mohl znovu láznička, po individuální akci se dostal před branku, ale Velín mu výborně zmenšil prostor a jeho šanci zlikvidoval.

Ve druhém poločase branka nepadla

Do druhého poločasu trenér domácích oživil útok a poslal na hřiště mladého útočníka Císaře, aby vyhrával osobní souboje a hlavičky. Dvoumetrová stoperská dvojce ovšem již chybu nevytvořila a tohoto šikovného útočníka si pohlídala. Za hosty velkou šanci spálil Vytlačil, kdy pálil těsně nad, Fabíka pár minut po té vychytal vynikající Homola.  Domácí si vytvořili jednu vlekou šanci ke konci zápasu, centr Gregara vracel před branku Novotný, ale před brankovou čarou balón vykopl hostující obránce.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: I přes vyrovnaný zápas kterému by slušela remíza si tři body domů odvážejí hosté z Bohdalova.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes musím poděkovat klukům, že jsme zejména druhou půli předvedli bojovný výkon a konečně prolomili neúspěch na venkovních hřištích a ještě k tomu hned v derby s Radostínem. Nejlepším hráčem byla dnes naše celá obrana.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , T. Litochleb [-] , M. Šimek [-] , T. Kadlec [-] - D. Večeřa [-] (46. P. Císař [-] ) , J. Novotný [-] , L. Dvořák [-] , D. Hrbek [-] , M. Gregar [-] - M. Láznička [-] (67. J. Inwald [-] ) -

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , R. Pejchal [-] - L. Novotný [-] - L. Šerejch [-] (69. P. Fabík [-] ) - B. Křesťan [-] , J. Švoma [-] (62. F. Boháček [-] ) , V. Švoma [-] (90. J. Šustr [-] ) , R. Henzl [-] , L. Hanych [-] , J. Vytlačil [-]

ŽK: 58. M. Šimek , 67. M. Gregar , 74. T. Kadlec - 32. B. Křesťan , 44. L. Novotný , 45. R. Henzl .
Hráči zápasu: D. Homola - R. Velín .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MYŠKA Roman - POUL Josef (N), SRNSKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.