Ujčov nadělil nováčkovi z Březí-Březského pět branek


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení domácí efektivity

Na opět velmi dobře připraveném pažitu v Ujčovské aréně se hrál pohledný zápas, ve kterém od úvodních minut dominovali dnes velmi dobře hrající domácí borci.

 

.

Březí se do utkání zakouslo sympatickou hrou plnou narážeček, ale efektivita většiny akcí hostů dnes pokulhávala. V obraně hostujícího nováčka to hořelo ještě více. První zaváhání potrestal v 7. minutě Míša Dvořáček po krásném pasu od Přemka Ryby střelou zpoza vápna - 1:0. 

 

Ujčov po této brance ožil a získal zdravé sebevědomí, soupeř se prakticky nedostal na dostřel. Ve 33. minutě opět propadla středová defenzivní linie, míč přeskočil obránce až k Míšovi Dvořáčkovi, ten jej navedl do vápna a stoper hostí rázně utnul jeho snažení - penalta žlutá karta a Dvořáček zvýšil na - 2:0. Poločas domácí s přehledem takticky vedenou hrou dohráli v poklidu.

Druhá půle v ujčovské euforii

Do druhé půle Březí vstoupilo aktivně a snažilo se s výsledkem přeci jen něco udělat. Jak bylo již řečeno, dnes jim však nefungovala obranná činnost a Ujčov trestal.

 

Běžela 50. minuta a Přemek Ryba po další z mnoha chyb převzal míč a prostřelil brankáře hostí - 3:0. Ujčov už pevně držel otěže utkání ve svých rukou a hosté byli na ručník. Další branky na sebe nenechaly čekat, v 71. minutě Ujčov kopal roh, míč doplachtil k domácímu hrdinovi tribun Petru Marešovi a ten jej obloukem v záklonu uklidil do sitě počtvrté - 4:0.

 

Euforicky hrající Ujčov soupeře již do zápasu moc nepouštěl, vrcholem byl znovu vysoký míč po odkopu, který obrana hostí opět nezachytila, Ryba prudce zakončil, golman hostí ještě zareagoval, ale následná dorážka Dvořáčka znamenala oblíbenou rukavici - 5:0 v 80. minutě.

 

V závěru utkání Ujčov polevil a nechal hosty vstřelit čestný úspěch v 88. minutě po centru do odkryté branky Michalem Syslem - 5:1. Diváci dnes zhlédli pohledné utkání ve kterém Ujčov jasně dominoval.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Do utkání jsme šli s velkým respektem, značně oslabeni a v nevelké pohodě. Přesto kluci do puntíku plnili taktické pokyny a bojovností soupeře jasně přehráli. Hosté předváděli pěknou kombinační hru avšak bez efektu a jejich velmi zle hrající obranná řada nám zápas usnadnila. Dnešní výhra nám pomohla morálně a kluci zaslouží pochvalu.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Dnešní zápas se nám vůbec nevydařil. Náš tým byl výborně motivovaný po minulém vítězství, ale nezopakovali jsme výkon z minulého kola. Na těžkém terénu se nám nedařilo ani vzadu, kde jsme dělali zbytečné chyby ani v útoku, kde jsme si netvořili šance. Ujčov trestal z každé naši chyby a zaslouženě vyhrál.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - MAREŠ Jiří (N), HÁLA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.