1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov rozhodl o výhře ve Věchnově během dvou minut


Branky


0

V zápase o střed tabulky byl úspěšnější Jimramov, který vyhrál ve Věchnově 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Utkání Věchnova s Jimramovem žačali lépe hosté. Více kombinovali a domácí do velkých šancí nepustili. Za zmínku stojí dva trestné kopy hostů, které jen tak tak golman Starý vytáhl na roh. Ve 28. minutě musel Starý střídat a do brány musel Filip Uhlíř, který ještě nemá doléčeno zranění a to ve druhém poločase hrálo velkou roli. První půle zkončila remízou 0:0

Domácí neudrželi vedení a prohráli

Hru ve druhém poločase oživil střídající Pivko a pár změn v rozestavění domácích. Věchnovští se začali dostávat do zápasu a hráli o moc lépe než v prvním poločase. V jedné své šanci zaúřadoval Ostrýž, když si z hráčů Jimramova udělal stojící panáky a po asi šesti kličkách se s balonem ocitl až v bráně - 1:0. Zdálo se , že Věchnov v pohodě dohraje zápas do vítězného konce. To ale nebyla pravda. Hosté po jednom z brejků vystřelili na  branku Uhlíře, ten míč neudržel a hostující Bednář doklepl do brány - 1:1. Hned za minutu se radovali hosté znovu po hodně laciném golu poslal do vedení Pavel Sedlák - 1:2. Domácí přidali a konečně začali trochu bojovat. V posledních minutách šla na brankáře Hlaváče střela za střelou. Ten svůj tým podržel a hosté si z horké Věchnovské půdy odvezli cenné tři body



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Zápas jsme nezvládli. Chyběla hlavně bojovnost. Když nás přehraje už i tým kde polovina hráčů má docela vyvinutý pivní mozol tak je něco špatně. Projevuje se naše velká trénovanost a obrovský zájem a chuť do fotbalu. Jimramovu gratuluji k bodům. Bohužel máme oba gólmany zraněné tak si třeba na Rožínce zachytám já.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli jsme domácí zaskočili aktivní hrou a myslím, že jsme byli lepším týmem. Bohužel bez gólového efektu. Druhou půli jsme začali špatně a po chybě při odkopu nás Onek povodil jako slepé koně a poslal domácí do vedení. Dokázali jsme se však oklepat a slepenými góly skoré otočit. Domácí poté utáhli šrouby, ale výborný Hlaváč vyrovnání nedovolil. I po vyloučení Černého jsme dokázali výhru udržet a vezeme domů velmi cenné tři body. Ze třech venkovních zápasů za sebou jsme udělali 7 bodů, což je super. Uvidíme co předvedeme příští týden domácím fanouškům.(smích)



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] (28. F. Uhlíř [-] ) - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] - P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , P. Kučera [-] (75. T. Bukáček [-] ) , V. Martinek [-] - D. Uhlíř [-] (75. Z. Fryšonc [-] ) , O. Ostrýž [-] - J. Driml [-] (46. R. Pivko [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (70. R. Šimon [-] ) - V. Dostál [-] (90. J. Prüger [-] ) , L. Bednář [-] , P. Krejčí [-] (90. P. Nykodým [-] ) , J. Buchta [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (78. M. Pavelka [-] )

ŽK: 43. J. Bílek , 65. D. Uhlíř , 75. O. Ostrýž , 80. J. Pokorný , 87. P. Soudek - 43. O. Černý , 52. L. Bednář . ČK: 82. O. Černý .
Hráči zápasu: M. Dvořák , L. Bednář , A. Hlaváč .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LANDSMAN David - KOLBÁBEK Dalibor (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.