Pohledec překvapivě udolal Ujčov


Branky


1

Domácí fotbalisté Pohledce překvapili Ujčov a porazili ho těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích do utkání znamenal dvě branky

Po debaklu v Rožné přivítal Pohledec na domácí půdě hosty z Ujčova. Domácí se do soupeře od úvodních minut zakousli.

 

Ve 2. minutě centroval Ondráček do vápna a míč jen těsně ve skluzu minul Šaroun. Ve 4. minutě se již domácí radovali. Zdeněk Pestr přebral míč na hranici šestnáctky, posunul ho na Michala Fajmona a ten nachytal hostujícího gólmana - 1:0.

 

Domácí tým pokračoval v aktivní hře. Sám před gólmanem Burešem se ocitl Ondráček, ale ještě hostujícího gólmana nepřekonal. Ve 12. minutě přišla další branka domácích. Agilní Leoš Ondráček utekl všem, udělal kličku golmanovi a poslal míč do prazdné brány - 2:0.

 

Domácí tým si vytvářel další šance, ale Puchýř ani Z. Pestr nebyli přesní. Zejména tutovka Pestra volala po skórování. Hosté také několikrát zahrozili, ale jejich pokusy byly velmi nepřesné nebo je s přehledem pochytal Sláma. 

Ujčov již jen v závěru snížil

Druhý poločas nabídl další šance domácího týmu. V té největší se objevil Zdeněk Pestr, ale v ideální pozici mířil pouze do Bureše. Hosté byli ve druhé půli aktivnější, ale domácí obrana vše spolehlivě řešila.

 

Až v 85. minutě se za obranu dostal Jiří Hanák a snížil na - 2:1. I přes několik standardních situací v závěru již domácí tým své zasloužené vedení udržel a bodově se v tabulce dorovnal svému soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Dnes bylo na hráčích vidět, že chtějí odčinit debakl z Rožné a od začátku jsme šli za vítězstvím. Bohužel jsme spoustu šancí zahodili a nakonec jsme se strachovali o vítězství. Troufnu si říct, že jsme ale vyhráli zaslouženě. Vyzvedl bych spolehlivý výkon brankáře Slámy, který se mezi tři tyče postavil po několika letech a předvedl soustředěný a kvalitní výkon.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání jsme si prohráli sami po individuálních chybách a neschopnosti dotáhnout fotbalově vypadající akce do finální fáze. Chybí nám síla a důraz v osobních i sprinterských soubojích, ale vzhledem k životosprávě většiny našich hráčů je skoro zázrak, že někdo z nich nezkolaboval. Je třeba vzít rozum do hrsti a učiti se pokoře a souznění pro tým jako celek....pokud toto nepochopíme, je zcela zbytečné hrát fotbal, který se má hrát pro radost. To co děláme my nemůže bavit diváky ani mě.



Počet diváků: 88. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - PEJCHAL Ladislav (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2016 22:29
Omlouvám se, ale asi jsem byl na jiném fotbale. Nevím jestli je zasloužené vítězství to, že to od 11. minuty (za stavu 2:0) kopeme co nejdál od brány, tedy spíše co nejdál za lajnu. I tak gratuluji domácím, my jsme si dnes asi více nezasloužili.