Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B díky prvnímu poločasu porazil Rožnou


Branky


0

V souboji dvou celků, které do tohoto zápasu měly v tabulce jen jeden bod, byl úspěšnější domácí Radostín, který porazil Rožnou 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostínské Béčko třikrát skórovalo

Za krásného slunečného počasí přijel na pouťový zápas tým z Rožné.

 

Začátek utkání byl nervózní, ale už v desáté minutě mladík Císař napřáhnul z dobrých pětadvaceti metrů a se štěstím balon skončil v brance - 1:0.

 

O dvě minuty později byl do brejku vyslán Láznička, který nahrával před branku a bránící hráč si smolně srazil míč do brány - 2:0. Poté se do zápasu dostali také hosté, vytvořili si několik brankových příležitostí, ale bohužel pro ně žádnou nedokázali zužitkovat.

 

V 39. minutě domácí celek rozehrával slibnou standartní situaci, ke které se postavil Rostislav Večera a nekompromisně prostřelil zeď a nedal hostujícímu golmanovi šanci - 3:0. Po téhle brance si domácí pohlídali tento stav do poločasu.

Rožná jen zkorigovala skóre zápasu

Ve druhém poločase hosté pozměnili sestavu a snažili se hrát útočný fotbal. Domácí naopak hráli takticky a chtěli udržet stávající skóre na tabuli.

 

Dařilo se jim to až do 61. minuty, kdy po větších závarech v obraně hostující celek zahrával rohový kop, na který si dobře vyskočil Korbička a poprvé rozvlnil síť za Homolou - 3:1. Tato branka dostala hosty do zápasu a vytvářeli si další situace, ze kterých mohli skórovat. Nejblíže ale byli pouze když nastřelili tyč.

 

Za domácí celek stojí za zmínku pouze střela obránce Hrbka, který napřáhnul z velké vzdálenosti, ale trefil pouze spojnici. Poté se zápas dohrával v poklidném tempu.

 

Až v nastaveném čase střídající Kadlec vybojoval pokutový kop. Na penaltu si balon postavil sám faulovaný hráč, ale gólman vystihl jeho záměr a míč mu skončil v rukavicích. Poté už byl slyšet pouze hvizd rozhodčího a domácí se mohli radovat z první výhry v sezóně. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Utkání jsme rozhodli v prvním poločase, kdy jsme vstřelili soupeři tři branky. Naše vítězství bylo ale více šťastné než zasloužené. My jsme totiž na rozdíl od soupeře dokázali nabídnuté příležitosti ke skórování využít.

SK Rožná
Marek Navrátil: V zápase jsme měli několik jasných šancí, které jsme opět nedali a soupeř využil většinu svých šancí. Jelikož se fotbal hraje na góly a né na šance, tak si domácí doma body nechaly.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , T. Litochleb [-] , M. Šimek [-] , D. Hrbek [-] - M. Gregar [-] (90. M. Srnský [-] ) , R. Večeřa [-] , L. Dvořák [-] , L. Kozel [-] (75. J. Koudela [-] ) - P. Císař [-] (86. O. Bradáč [-] ) , M. Láznička [-] (83. T. Kadlec [-] ) -

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] , T. Klusák [-] (58. M. Pátek [-] ) - J. Kroupa [-] , M. Beno [-] , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-] (12. P. Navrátil [-] ) -

ŽK: 72. M. Láznička .
Hráči zápasu: D. Homola .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - INVALD Lukáš (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.