1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova potřetí doma vyhrálo


Branky


0

V zatím nedobytnou tvrz vystavělo Béčko Bohdalova své hřiště a v domácím prostředí zůstává nadále stoprocentní. V souboji rezerv si Radešínka připsala čtvtou prohru v soutěži a zůstává jako jediná v soutěži bez bodu na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Neuman vstřelil branku

Utkání se hrálo za horkého počasí a to bylo na výkonu obou mužstev znát. Domácí začali dobře, vytvářeli si šance, ale v zakončení byli bezzubí. Hosté se snažili kombinovat a přehrávat dobře postavenou obranu a k zakončení se dostávali pouze sporadicky.

 

V 27. minutě se dostal po rychlé kombinační akci k míči Pavel Neuman a střelou k tyči otevřel skóre zápasu - 1:0. Domácí se dále tlačili do útoku, ale jejich zakončení končilo na obráncích hostů a jejich střely končily mimo bránu.

Radešínka opět selhala v koncovce

Druhý poločas zahájili lépe hosté, snažili se vyrovnat, ale jejich střely končily daleko mimo bránu. Domácí převzali iniciativu a tlačili se do útoku, ale  finální zakončení a ohrožení hostující brány končilo na nohou obránců. Domácí se stáhli do obrany a hrozili rychlými protiútoky, ale jejich zakončení končilo mimo bránu.

 

Hosté v závěru měli na nohách vyrovnání. Po zahraném přímém kopu a dorážce hostujícího útočníka, domácí brankař Velín zachytil míč před brankovou čarou. Domácí si už konec utkání a vítězství uhlídali.

 

V příštím kole zkusí Radešínka konečně zabodovat proti rezervě Křižanova a připsat si v domácím prostředí první body v soutěži. Bohdalovské čeká výjezd na hřiště Věchnova, který minulý rok opustil okresní přebor.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman-trenér: Děkuji hráčům za odvedený a zodpovědný přístup k utkání v úmorném vedru. Zisk tří bodů v domácím prostředí je pro nás po minulém prohraném utkání venku další motivací k lepším výkonům.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Začátek byl opatrný my měli první šanci ve 12. minutě, ale Petr Novotný přehodil brankáře i branku. Poté byla hra vyrovnaná, až v 27. minutě domácí skórovali po naší chybě uprostřed hřiště. V 35. minutě po nahrávce Sáblíka trefil krásně balón Pepa Novák a jeho střela minula bránu jen o centimetry. Do poločasu již moc šancí vidět nebylo. Ve druhé půli měli jedinou šanci domácí, ale Vytlačilovi zabránil ve skórování matador Jozífek. V 75. minutě se ocitl sám před brankářem Petr Novotný, ale branku domácích netrefil. V 89. minutě jsme mohli nakonec vyrovnat po rohovém kopu, ale míči ve skórování zabránila tyč. Děkuji klukům za vynikající výkon, že v takovém počasí zápas odmakali a odběhali to i za mě, chodiče (smích).



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - B. Křesťan [-] , L. Šerejch [-] , V. Novák [-] , J. Neuman [-] - J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] (80. J. Henzl [-] ) , L. Novotný [-] (62. L. Zmeškal [-] ) , V. Pokorný [-] (69. R. Pejchal [-] ) - R. Henzl [-] (90. J. Šustr [-] ) , P. Fabík [-] (57. J. Švoma [-] ) -

FK TJ Radešínská Svratka B
R. Koláček [-] - J. Dvořák [-] , J. Novák [-] , P. Sáblík [-] (67. T. Kilian [-] ) , P. Veselý [-] , P. Kříž [-] (17. T. Vítek [-] ) , P. Jozifek [-] , J. Dostál [-] , L. Kachlík [-] , P. Novotný [-] (77. M. Jinek [-] ) , J. Janů [-] (55. O. Havlíček [-] )

ŽK: 39. P. Neuman , 53. V. Novák , 70. B. Křesťan , 85. L. Zmeškal - 42. J. Janů , 44. P. Sáblík .
Hráči zápasu: J. Vytlačil , P. Neuman - P. Jozifek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŠEBEK Rudolf (N), DĚDIČ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.