Marek Navrátil zachránil v nastavení Rožné bod


Branky


0

Béčko Křižanova bylo blízko ke třem bodům, ale ty odmítl v druhé nastavené minutě domácí Marek Navrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vyhrála první poločas

Do začátku zápasu vstoupili lépe domácí, když už ve druhé minutě mohl skórovat Pavel Kunc, ale jeho střela mířila jen do boční sítě. Hráči Rožné si v první půli vytvářeli více šancí než hosté, kteří se dostávali do šancí pramenících převážně z chyb domácích. Z gólu, který padl po rohovém kopu ve 13. minutě se jako první radovali domácí hráči. Autorem gólu byl Adam Korbička. Ve 23. minutě se do hry dostal Petr Navrátil, který střídal zraněného Jana Hanuse. Zanedlouho po střídání se Petr dostal ke střele, která bohužel končila na tyčce. Po faulu na domácího hráče na kraji vápna měl být nařízen pokutový kop, ale rozhodčí zřejmě neviděl, kde k faulu došlo a nařídil pouze přímý kop před velkým vápnem. Většina střel hostů v první půli mířila mimo bránu a ty které šly na bránu Jindra Beran vychytal. Do kabin se šlo za stavu 1:0. 

Marek Navrátil vyrovnal v nastavení

Druhou půli začali lépe hosté. Deset minut po začátku druhé půle se hostům podařilo vyrovnat Alešem Burianem. Tomuto gólu předcházela pěkná kombinační akce. O tři minuty později bylo pro domácí ještě hůře, protože inkasovali druhý gól. Gól padl po samostatné akci, kdy Tomáš Horníček přešel sám celou půlku hřiště a prostřelil domácího gólmana. Domácí se poté snažili o srovnání, ale jejich střely často mířily mimo bránu. V tuto dobu hosté hrozili z rychlých brejků, které naštěstí pro domácí nevyužili. Při pokusu o vyrovnání nastřelil Jiří Vyžrálek břevno. V nastaveném času se domácím podařilo vyrovnat. Adam Korbička prodlužoval míč, který se dostal k Marku Navrátilovi a ten z voleje prostřelil hostujícího gólmana. Do konce zápasu se už nic jiného nestalo a proto si týmy body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: V první půli jsme byli lepším týmem a vytvořili jsme si pár gólových šancí. Ve druhé půli byl o něco lepší soupeř a dostal se po dvou brankách do vedení. Nám se naštěstí na konci zápasu podařilo vyrovnat.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Začátek zápasu jsme zvládli dobře a nepustili jsme soupeře do úvodního náporu. Postupem času získala Rožná převahu, měla i velké šance a dokázala se prosadit po rohovém kopu, kdy na míč naskakovali pouze neobsazení útočící hráči. Do druhé půle jsme vstoupili velmi dobře a po její větší část jsme byli lepším týmem. Podařilo se nám po pěkné kombinaci vyrovnat a po průniku T. Horníčka jsme se dostali do vedení. V tu chvíli byla Rožná hodně „dole“. Bohužel se nám nepodařilo přidat třetí gól. V závěru zápasu jsme se dostali pod tlak a inkasovali jsme, když jsme opět nechali uprostřed velkého vápna neobsazeného hráče. Bod je cenný, ale dnes mohly být i tři.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - JANEČEK Martin (N), STUPKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.