2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí zachránilo ve druhé půli bod


Branky


0

Nováček z Březí prohrával po prvním poločase s Radostínem o dvě branky, ale ve druhé půli stačili domácí alespoň vyrovnat a připsali si tak první bod ve III. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín B se dostal do dvougólového vedení

Domácí  začali proti soupeři kombinační hrou a úvod zápasu měli pod kontrolou. V první čtvrthodině zápasu měl velikou šanci hráč Březí Jakeš, kdy byl vyslán pasem za obranu, ale nedokázal překonat dobře chytajícího brankáře soupeře. Ve 22. minutě po odkopu domácích se na půli hřiště hráči Radostína zmocnili míče a z asi 30 metrů padající střelou pod břevno překonal domácího brankáře Tunkra obránce hostů Litochleb - 0:1. Dále se hrála vyrovnaná hra během které domácí zahrozili únikem Dostála, ale ani ten si s brankářem Homolou neporadil. Těsně před koncem první půle hosté navýšili skóre únikem po pravé straně a díky dvěma přesným nahrávkám kolem brankáře Tunkra se jim podařilo dostat míč do brány Pavlem Císařem - 0:2.

Březí se stalo režisérem druhé půle

Ve druhém poločase nastoupili domácí s velkým odhodláním s výsledkem ještě něco udělat a na hřišti to bylo od úvodních minut druhé půle vidět. Hosté se těžko dostávali přes obranu a snažili se hrozit pouze z rychlých breaků, ale nevedlo to k vážnější šanci. Za to domácí zamkly soupeře na jeho půli a rychlou a přesnou kombinací se tlačili k jeho bráně. Hned v 55. minutě se domácí útočník Jakeš ve vápně prosmekl mezi dvěma obránci a těm nezbylo než ho stáhnout za dres na zem. Rozhodčí tento zákrok viděl a hned nařídil pokutový kop. Toho se zhostil domácí kapitán Tomáš Habán, ale nepodařilo se mu překonat skvělého brankáře Homolu. Brankář penaltu vyrazil před sebe a dobíhající Martin Běloch nevyužil jasnou šanci z malého vápna prudkou střelou orazítkoval pouze břevno. O několik minut později Tomáš Habán svoji chybu napravil a po hezké kombinaci se Syslem se dostal za obranu a míč poslal po kličce za záda brankáře. Domácí byli stále při chuti a hned v 72. minutě střelou ze střední vzdálenosti k tyči útočník David Dostál skóroval. Dále i přes několik dobrých šancí se domácím nepodařilo vstřelit další gól a tak si s Radostínem body rozdělili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch:: Je škoda, že jsme dvakrát inkasovali v první půli a museli tak dohánět náskok soupeře. Chtěli jsme před domácím publikem získat první 3 body ve III. třídě a i já měl na kopačce šanci, která měla být proměněna. Do příště si musíme vzít ponaučení a takovéto šance využít.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: V první půli utkání se hrála vyrovnaná partie v poli s tím, že domácí svoje šance nevyužili, zato Radostín dokázal využít rovnou dvě. Po přestávce přidali domácí v tlaku, ze kterého vzešla penalta, kterou ale nedokázali proměnit ani po následné dorážce.Nakonec v 60. a 72.minutě domácí přece jenom srovnali zápas na 2:2. Poslední minuty byli hodně zajímavé, protože oba soupeři chtěli vyhrát, ale bez gólového efektu. Bod z venkovního hřiště a po průběhu utkání bereme.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Běloch [-] , P. Šimek [-] (17. R. Šmarda [-] ) , M. Hála [-] - S. Tvarůžek [-] , T. Habán [-] , M. Sysel [-] , A. Crha [-] , J. Jobánek [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - R. Fňukal [-] , J. Novotný [-] , T. Litochleb [-] , A. Kališ [-] - D. Hrbek [-] , J. Koudela [-] (46. M. Šimek [-] ) , L. Dvořák [-] , O. Bradáč [-] (61. T. Kadlec [-] ) - P. Císař [-] (70. M. Srnský [-] ) , D. Večeřa [-] (81. D. Krča [-] ) -

ŽK: 49. T. Habán - 26. J. Koudela , 39. L. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Homola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - GRUBER Jiří (N), KOZEL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.