FOTO: Dolní Rožínka zůstává po výhře nad Pohledcem stoprocentní


Branky


2

Dolní Rožínka po výhře 2:0 nad Pohledcem ještě neztratila po třetím kole ani bod a posunula se na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku Fendrychem

Utkání to bylo ze začátku vyrovnané, domácí se snažili kombinovat. Oproti tomu hosté hrozili po nakopávaných balónech na rychlé útočníky. Taktika jím málem vyšla po 20. minutě zápasu, kdy střelu osamoceného útočníka Pohledce vychytal Z. Horák. Na to přišel trest na druhé straně v 34. minutě. Domácí získali na půlce míč rychlou přihrávku na hlavu K. Kovalčík prodloužil na nabíhajícího M. Fendrycha. Ten důrazem přešel přes posledního obránce a střelou mezi nohy Hájka prostřelil (1:0). Do poločasu bylo ještě pár šancí, převážně střel z poza vápna, které skóre neměnily.

Dolní Rožínka potvrdila brankou tři body

Druhá půle začala obdobně jako první. Hosté hrozili především z rohů, kdy těžili z výškové převahy. Domácí vystřídali a právě dva střídající hráči zajistili druhý gól. V 62. minutě J. Večeřa vybojoval balon a mezi dvěma obránci prohodil na naběhnutého J. Čermáka, který zakončil střelou podél gólmana Hájka. Hosté přitvrdili hru, ale gólu se už nedočkali. A tak Dolní Rožínka dotáhla zápas do tříbodového konce. V příštím kole zajíždí Dolní Rožínka na hřiště Jimramova, který oba své zápasy před svými fanoušky dokázal vyhrát. Pohledec přivítá na svém hřišti nováčka z Březí, který dokázal uhrát v soutěži první bod a v Pohledci bude usilovat o první vítězství ve III. třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Od začátku bojovné utkání, kdy jsme měli víc ze hry. Soupeř hrozil brejky, které nedokázal zakončit gólem.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Fotbal se hraje na góly a ty jsme dnes kvůli naší střelecké nemohoucnosti nedali. Soupeř naopak z minima vytěžil maximum. Dnes jsme kvůli neproduktivitě jednoznačně ztratili tři body.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - L. Hofman [-] , J. Vařejka [-] , K. Kovalčík [-] (49. J. Čermák [-] ) , M. Lukš [-] , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , T. Kliment [-] (46. V. Kopecký [-] ) , M. Fendrych [-] (58. J. Večeřa [-] ) , J. Večeřa [-] (33. M. Urban [-] ) , Z. Konček [-] (61. R. Mazánek [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , B. Puchýř [-] (63. L. Novotný [-] ) , L. Ondráček [-] , M. Fajmon [-] (83. J. Rous [-] ) , F. Karmazín [-] (74. A. Jinek [-] ) , V. Šaroun [-] , P. Skalník [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 42. K. Kovalčík , 61. Z. Konček , 75. J. Čermák - 41. M. Fajmon , 82. A. Jinek .
Hráči zápasu: Z. Horák , J. Večeřa - L. Jambor , L. Ondráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - LUKŠ Jaroslav (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2016 20:33
děkuji za opravu
21. 8. 2016 20:07
jak může dát gol hráč v 62 minutě když střidal 49 minutě gol dal Čermák