Strážek vyloupil Pohledec


Branky


90. D. Bártek (p.) - 10. M. Svoboda , 27. J. Cimbálník , 30. F. Šmerda , 36. L. Šebek , 49. M. Svoboda
0

Strážek vstřelil v Pohledci v prvním poločase čtyři branky a rozhodl o zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři trefy Strážku rozhodly zápas

V prvním utkání nového ročníku III. tříídy přivítal Pohledec na vynikajícím pažitu Strážek. Úvod utkání se odehrával spíše ve středu hřiště, nicméně aktivnější byli hosté. Ti se také v 10. minutě dostali do vedeni, kdy se odražený míč dostal na hranici velkého vápna k Miloši Svobodovi a ten technickou střelou nedal šanci Hájkovi - 0:1. Tato branka hodně poznamenala domácí tým. Ten ve zbytku zápasu pouze sekundoval v klidu hrajícímu Strážku, který si místy dělal na hřišti, co chtěl. A přidával branky. Do poločasu stihl hostující tým tři zářezy a o výsledku bylo rozhodnuto. Postupně se trefili ve 27. minutě Josef Cimbálník - 0:2, o tři minuty později František Šmerda - 0:3 a poločasový verdikt stanovil v 36. minutě Libor Šebek - 0:4.

Pohledec vstřelil čestný úspěch v poslední minutě

Druhý poločas se hrál prakticky z povinnosti. Hosté rychle přidali v 49. minutě další branku Milošem Svobodou - 0:5 a měli i další šance, které nevyužili, včetně neproměněné penalty. Na konci zápasu v jeho probíhající poslední minutě pouze korigoval výsledek Dominik Bártek proměněnou penaltou - 1:5. V příštím druhém kole bude mít Pohledec možnost napravit propadák z tohoto úvodního duelu, když přivítá opět na domácím trávníku Jimramov, který začal sezónu narozdíl od Pohledce vítězstvím. Naopak Strážek přivítá ve šlágru kola na svém hřišti Věchnov, který dokázal vyhrát v Radešínské Svratce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Výsledek odpovídá průběhu hry a možná je ještě pro nás milosrdný. Tým hrál bez nasazeni a chuti a byl po prvním gólu odevzdaným soupeřem. Strážek se na vítězství nemusel moc nadřít.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Zasloužené vítězství. Od začátku zápasu jsme byli na hřišti fotbalovější .



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , L. Novotný [-] (46. M. Fajmon [-] ) , L. Ondráček [-] (76. J. Švanda [-] ) , A. Jinek [-] (38. B. Puchýř [-] ) , P. Skalník [-] (75. M. Skalník [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , M. Šajner [-] (42. M. Pestr [-] ) , L. Jambor [-]

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - J. Cimbálník [9.0] (66. J. Valík [-] ) , M. Svoboda [-] (54. Z. Jaroš [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] (46. J. Patloka [-] ) , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , S. Lahodný [-] (38. F. Lahodný [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-]

ŽK: 80. V. Šaroun .
Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŽÁK Ondřej (N), KADLEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.