Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B obrátil zápas v Rožné v druhé půli


0

Výborný výkon předvedla rezerva Měřína v Rožné a přivezla překvapivé tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila jednu branku

Zápas začali mnohem lépe domácí a už ve 4. minutě trefil Marek Beno tyčku. Poté měl ještě pěknou střelu, ale gólman jeho střelu chytil. Prvních 15. minut  byli mnohem lepší domácí a soupeře k ničemu nepouštěli. Dostávali se do rychlých brejků a poslali kolmice mezi obránci. Jednu vyslal Marek Navrátil do běhu Filipovi Humoplíkovi, ale jeho střela v bráně neskončila. Další šanci měl Adam Korbička, ale při zpracování mu míč utekl od nohy více než chtěl, takže ze šance nic nebylo. Postupem času se hra vyrovnala a i soupeř měl šance. V první půli dali hosté i gól, ale díky ofsajdu branka neplatila. Domácí otevřeli skóre, když Marek Navrátil vystihl přihrávku soupeře a hlavou poslal míč do brejku Filipovi Humpolíkovi a ten se nemýlil a otevřel skóre. SK Rožná se mohla dostat do dvoubrankového vedení, kdy Petr Navrátil zahrál roh a Filip Humpolík trefil míč perfektně hlavou. Bohužel pro domácí branka nepadla, protože brankář Měřína předvedl luxusní zákrok a míč vytáhl na tyčku. Do obrovské šance se hosté dostali po rychlém brejku, kdy si míč přihrávali z jedné a vznikl z toho samostatný nájezd na Jindru Berana. Jindra Beran ale vytáhl také skvělý zákrok a míč vytěsnil mimo bránu. Naštěstí pro domácí hráč Měřína míč nestihl. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Měřín B otočil zápas třemi zásahy

Druhou půli začali mnohem lépe hráči Měřína a prvních 15 minut hráli jenom oni.  Rožná se pak dostala více do hry, ale soupeř byl lepší ve startu na míč a byl i pohyblivější. Ale i přes toto  se dostávali domácí do šancí také a to, když Petr Navrátil hodil rychlý aut na Marka Navrátila a ten míč přihrával pod sebe, kde si nabíhal Filip Humpolík, ale bohužel trefil jen břevno. Poté gólman Měřína předvedl opět bravurní zákrok po střele Adama Korbičky, kterou vytáhl na tyč. Jenže co se nepovedlo Rožné, podařilo se soupeři na druhé straně. Po kombinaci přihráli míč na úplně osamoceného záložníka Martina Sýkoru, který obehrál obránce a překonal i Jindru Berana - 1:1. Domácí měli dvě obrovské šance, když Jiří Vyžrálek šel sám na gólmana, ale bohužel nedal a o chvíli později z dorážky přestřelil branku. Hosté byli druhou půli lepší a trefili také párkrát tyč a k tomu přidali ještě 2 branky Vítem Procházkou a Petrem Pospíchalem a tím završili skóre na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas jsme začali lépe než hosté a v prvních minutách jsme trefili tyčku a měli pár pěkných šancí, ale postupem času soupeř hru vyrovnal a ve druhé půli už byl herně lepší. Na šance to bylo vyrovnané, ale my jsme je pálili zatímco soupeř proměnil hned tři. Nezbývá nám nic jiného než pogratulovat soupeři k výhře.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček:



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - M. Pátek [-] (60. T. Klusák [-] ) , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] - J. Kroupa [-] , P. Navrátil [-] , M. Beno [-] (75. P. Sýkora [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - V. Procházka [-] , D. Hrůza [-] , P. Pospíchal [-] , S. Bartušek [-] (87. T. Hruboš [-] ) , F. Hlaváč [-] (67. P. Chaloupka [-] ) , M. Sýkora [-] , K. Smejkal [-] , D. Horák [-] , Š. Král [-] , P. Král [-]

ŽK: 27. M. Beno , 60. F. Humpolík , 81. T. Klusák , 84. K. Beran - 30. D. Horák .
Hráči zápasu: K. Beran , M. Navrátil - Š. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - JUKL Tomáš (N), JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.