Hamry zaskočily Bory a vezou si domů tři body


Branky


0

Hamry se dostávají do formy, což potvrdilo třígólové vítězství v Borech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vedly v poločase o dvě branky

V 11. kole okresního přeboru se utkaly dva celky ze špice tabulky. Domácí Bory byly před tímto zápasem na třetím místě, hostující Hamry se nacházely na místě šestém. V případě vítězství však Hamry svého dnešního soupeře mohly v tabulce přeskočit.

 

Tentokráte přijel do Borů velmi dobře připravený soupeř, což se ukázalo již ve 4. minutě, kdy Hamry vstřelily Jiřím Zábranským první gól - 0:1. Hru i nadále drží Hamry a Bory se k ničemu vážnějšímu nedostávají. Výjimkou je ojedinělá šance Mirka Ochrany, kterou však parádním zákrokem vytěsnil brankář Pinkava na roh.

 

V 34. minutě jsou to pak opět hosté, kteří byli u odraženého míče rychleji a s jistotou zakončili svoji akci Jakubem Uhlířem - 0:2.

 

Do šaten odcházeli tedy spokojenější hosté, domácím první poločas moc nevyšel.

Hamry potvrdily tři body dalším gólem

Do druhého poločasu vstoupili domácí s odhodláním zápas zdramatizovat.

 

Většina druhé půle se sice odehrála více na straně hostů, ale bez efektu.

 

Byli to tak opět hosté, kteří v 87. minutě skórovali Tomášem Jelínkem - 0:3. To jen podtrhlo dnešní výkon Hamrů a jejich zasloužené vítězství.

 

Vítězství o tři branky tak posunulo Hamry na páté místo tabulky, Bory klesly na místo šesté.

 

V příštím kole přivítají Hamry na svém hřišti poslední Vír. Bory se představí na hřišti prvního celku tabulky Bohdalova.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase nás Hamry přehrály a zaslouženě šly do vedení. Ve druhém poločase jsme hru ovládli, ale hostující brankář nás vychytal.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Začali jsme dobře a hned vstřelili branku. Poté jsme zůstali v tlaku a přišel další gól. Ve druhém poločase jsme polevili a soupeř si vytvořil několik šancí, ale podržel nás výborně gólman. Pomezní rozhodčí byli dnes férový na obě strany, hlavní též.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - KŘÍŽ Bedřich (N), KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.