Bohdalov si doma otevřel střelnici


Branky


30. A. Neuman , 42. V. Koukal , 57. V. Koukal , 58. J. Šimek , 69. P. Jaroš , 73. V. Koukal , 75. A. Neuman
0

Podruhé v řadě obdrželi fotbalisté Křižanova sedm branek, tentokrát od Bohdalova, který se po této výhře dostal na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov dvakrát skóroval

Bohdalovští byli na Křižanov nachystaní, protože jim měli z minulých vzájemných zápasů co vracet. Prvních 20 minut to ovšem o fotbale moc nebylo. Vysoko nakopávané míče si říkaly o hlavičkové souboje, samozřejmě na úkor nepřesnoti při odvracení těžkých míčů. Bohdalovská záloha se rozehrávala pomaleji, ale jak utíkal čas, hráči se sklidnili a na fotbal se dalo dívat. První branku zaznamenal  Alda Neuman. Potom se měla proti Křižanovu pískat penalta, kterou viděli všichni na hřišti, jenom rozhodčí Dítě ne. Domácí to však nakoplo, začali mít naprosto jasnou převahu, kterou zúročil povedeným lobem ve 42. minutě Vojta Koukal.

Domácí přidali dalších pět branek

Druhý poločas byl opět o něčem jiném. Jednak se zlepšila hra záložní řady, kde se role neomylného režiséra ujal Tomáš Doležal a zásoboval bohdalovské útočníky chytrými přihrávkami za hostující obranu. Rychlostně výborně vybavená ofenziva domácích se dostávala do šancí, většinou tváří v tvář křižanovskému brankáři. Tentokráte byli při zakončování většinou úspěšní, a tak skóre utěšeně narůstalo. Když se trefili nejprve opět Vojta Koukal, vzápětí Kuba Šimek, diváci volali po bůru. Vyhověl jim Petr Jaroš, a když se vzýval kanár, zakončoval opět již hattrickem Vojta Koukal. Když dvě minuty na to přidal další branku Alda Neuman, utkání se jen dohrávalo. Domácí si dávali pozor ve hře zpět a ve spolupráci s  jistým Velínem, udrželi čisté konto. Pozitivum dále bylo, že Bohdalov si nevybíral žádný odechový čas a celý zápas hrál  obětavě a s nasazením, na což křižanovští nestačili většinou vhodně reagovat. Za pěkný zápas a přístup je třeba všem domácím hráčům poděkovat.      



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Po celých devadesát minut jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Křižanov se snažil hrát, ale po třetí inkasované brance se sesypal. Výsledek odpovídá dění na hřišti. Těší mě nula vzadu a to, že se snad konečně probrali naši střelci.

SK FC Křižanov
Josef Milota:



Počet diváků: 95. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - NEVÍDAL Miloš, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.