Křižanov utrpěl domácí debakl od Hamrů


Branky


0

Hamry potvrdily stoupající formu a vyloupily Křižanov, když mu uštědřily sedmigólový debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry rozhodly první půlku čtyřmi góly

Křižanov v podzimní části na domácí půdě ještě neprohrál a Hamry přijely ke svému soupeři zase posilněny o výhru nad do té doby suverénním Bohdalovem.

 

Zápas odstartoval ve slušném tempu a hned v úvodu se objevily první šance. Do vůbec první gólové příležitosti se mohli dostat domácí. To kdyby si vysoký balón za obranu, již ve vápně, lépe zpracoval F. Lukášek, tak mohl zakončovat sám na gólmana Pinkavu. Zpracování se mu nepovedlo a šance se nezrodila.

 

Na opačné straně se po narážečce dostal za obranu J. Zábranský, ale J. Stupka jeho pokus zlikvidoval. Stejný hráč hostí se do zakončení dostal v 15. minutě a již se nemýlil. Za dalších pět minut se domácí obrana nedohodla na offsaidové linii a hostující kapitán P. Vašek přidal druhý gól hostí. V té chvíli vyráběla křižanovská obrana jednu chyby za druhou a ani ostatní hráči nedokázali podržet více míč na svých kopačkách, či dobře rozehrát na své spoluhráče.

 

Hamry si s lehkostí vyměňovaly balón narážečkami a netrvalo dlouho a svým druhým gólem v utkání navýšil hamerský kapitán P. Vašek skóre již na tříbrankový rozdíl. Nízké nasazení Křižanova dále Hamry trestaly. Dalším dvougólovým střelcem se stal J. Zábranský, když po levé straně postupoval sám na J. Stupku, kterého nekompromisně prostřelil.

 

Křižanov tak během 17. minut hry obdržel čtyři branky. Do poločasu se mohl ještě prosadit opět J. Zábranský, ale odražený balón nasměroval hlavou pouze do břevna. Křižanov byl tak rád za průběžné skóre a odchod do šaten.

 

Hamry ještě navýšily skóre zápasu

V druhé půli očekávali fanoušci hostí další přísun branek, ale Křižanov se po přestávce probral a začal i on tvořit a dostávat se do zakončení. Domácí hráči již byli aktivnější i důraznější. Naopak hosté lehce polevili a více komentovali posudky hlavního sudího.

 

Optická převaha domácích vyústila ve snížení. Na útočné polovině vybojovali míč L. Burian a D. Nobicht. Druhý jmenovaný vystřelil z poza vápna, T. Pinkava jeho pokus jen vyrazil a střídající F. Trnka důrazně dorážel.

 

Hattrick v utkání mohl dokonat J. Zábranský, ale nedůraznou hlavičku M. Petra gómalovi nepotrestal. Jeho přehození mířilo vedle a v další slibné šanci netrefil odkrytou bránu. Domácí i hosté zahrávali pár slibných standartek, ale žádná ze střel nezamířila mezi tři tyče.

 

K dalšímu možnému snížení za domácí se probojoval důrazný L. Burian. Jeho tvrdou střelu na zadní tyč skvěle vyškrábl T. Pinkava. V zápětí se na pravé straně uvolnil F. Lukášek. Do pokutového území vyslal ostrý centr, ale nabíhajícímu D. Nobichtovi na zadní tyči prošel míč mezi nohami.

 

Zvýšenou aktivitu i převahu hry domácích ve druhém poločase zastavil P. Neměc, jenž si v důrazném souboji odstčil křižanovského obránce a propálil z malého vápna J. Stupku. Po rozehrávce od inkasovaného gólu si špatně přihrála dvojice M. Petr a D. Nobicht. Této chyby využil D. Havlík, udělal kličku brankáři a skóre se opět měnilo.

 

V další fázi zahrával Křižanov rohový kop, po něm ztratil míč P. Štěpánek a do brejku byl vyslán P. Němec. Ten své sólo zakončil lobem a udělal tak definitivní tečku za celým utkáním. Hamry si tak dnes s chutí zastřílely, když využily všech velkých chyb domácích, jenž nezvládli převážně celý první poločas a špatně zakončili i ten druhý.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Hosté mají zkušený tým a potvrdili, že jsou na vzestupu své formy. To Křižanov bude mít těžký reparát, jelikož zajíždí o víkendu do Bohdalova a v následném týdnu odcestuje k dohrávce do O. Bitýšky, jenž se také drží u špice tabulky. Potvrdilo se také pravidlo, že Křižanov vyhrává v Hamrech a právě dnešní hosté zase berou plný zisk při výjezdu do Křižanova. Stalo se tak již ve všech pěti utkáních těchto dvou soupeřů v okresním přeboru.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Navázali jsme na výkon z minulého kola a nedali jsme domácím šanci. Opět jsme hráli důrazně a konečně jsme začali proměňovat šance.



Počet diváků: 42. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - SKRYJA Stanislav, HOMOLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.