Santus veze první bod v soutěži z Víru


Branky


0

Až v sedmém kole se dočkal nováček soutěže Jívoví prvního bodu ve Víru. Po bezbrankové remíze si tedy oba celky připsaly po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V sedmém kole okresního přeboru se utkaly týmy Víru a Jívoví. Vír byl před tímto zápasem na jedenáctém místě tabulky, hosté z Jívoví byli na posledním místě čtrnáctém.

 

Jívoví na hřištích soupeřů zatím dostávalo jen příděly branek a ve třech zápasech dokonce vstřelilo jen jednu branku a inkasovalo celkem třináctkrát.

 

Fotbalisté Víru v domácím prostředí vydolovali jen tři body, když porazili vysoko Radostín 6:1

 

Začátek zápasu proto začal z obou stran velmi opatrně a čekalo se na první chybu jednoho z týmů. Slušná návštěva osmdesáti domácích fanoušků sledovala boj spíše ve středu hřiště.

 

Postupem času se oba týmy dostávaly do příležitostí, které ovšem končily na bezchybných gólmanech. Rozhodčí Radek Dítě, tak mohl po pětačtyřiceti minutách poslat oba týmy do kabin za bezgólového stavu 0:0.

V druhém poločase se diváci také branky nedočkali

Více ze hry měli ve druhém poločasu přeci jen domácí, ale žádnou svoji šanci však nedokázali využít. Lépe na tom nebyli ani hosté, kteří si přijeli pro bod. Zbytek zápasu se nesl v duchu neproměňování šancí, jak v domácím tak i v hostujícím provedení.

 

Hosté z Jívoví se již zaměřili na defenzívu a podnikali nebezpečné brejky. Když se žádný z nich již neujal mohli tak oba týmy odejít spokojeni a rozdělili si po jednom bodu.

 

V příštím kole zkusí Santus poprvé zvítězit na hřišti bystřického Béčka. Vír zavítá na hřiště Rozsoch.

 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška: Po vítězném domácím zápase s Radostínem jsme si mysleli, že přejedeme i nováčka z Jívoví. Ten hrál houževnatě a nakonec si odváží bod. My jsme nakonec taky spokojeni.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Přijeli jsme do Víru vyhrát, ale nakonec můžeme být spokojeni, že si odvážíme alespoň jeden bod.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ŠUDOMA Jiří (N), ĎÁSEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.