Hamry po výhře sesadily Bohdalov z první příčky


Branky


0

Bohdalov inkasoval poprvé v sezóně v Hamrech a znamenalo to také jeho první prohru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka Havlíka

Hamry "A" přivítaly v nedělním utkání těžkého soupeře z Bohdalova. Zápas začal vyrovnaně a bojovně na obou stranách.

 

Domácí brankář Tomáš Pinkava podržel dvěma výbornými zákroky, a tak udeřilo na druhé straně. Po přímém kopu prodloužil Miloš Smejkal hlavou na volného Dominika Havlíka a ten už si se svojí šancí poradil - 1:0. O chvíli později mohl opět ten samý hráč přidat další gól, ale těsně přestřelil.

 

V první půli padlo také dost žlutých karet, bylo vidět, že oba soupeři si nic nedarují a chtějí vyhrát. Do poločasu se už nic vážnějšího nestalo, a tak šli do kabin spokojenější domácí. 

Vítězný gól vstřelil domácí Jiří Zábranský

V druhé půli se hosté snažili nakopávanými balóny překonat domácí obranu, ale větší šanci si nevytvořili a když se dostali k zakončení, zastavil je výborně chytající Tomáš Pinkava.

 

Zajímavý okamžik přišel zhruba třicet minut před koncem, kdy měl jít po druhé žluté kartě do kabin hostující kapitán, ovšem rozhodčí asi jako jediný viděl faul jiného hráče, a tak Bohdalov pokračoval stále v jedenácti. To Kladiváře nakoplo ještě víc a chtěli rozhodnout druhým gólem.

 

Ten mohl přidat z rohového kopu Jiří Zábranský, který ovšem mířil hlavou pouze do boční sítě. Za pár minut však opět po přesném rohu Dominika Havlíka se Jiří Zábranský hlavou nemýlil a zvýšil na - 2:0.

 

Do konce zbývalo 15. minut a hosté se ještě nechtěli vzdát. Za pár minut se jim také podařilo snížit, když hostující útočník Pavel Neuman přehodil golmana - 2:1. Víc však už jim dobře hrající domácí obrana nedovolila a Kladiváři si tak zaslouženě připsali tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Nechtěli jsme soupeři nic darovat a konečně taky doma vyhrát. Od začátku jsme byli aktivní a když nás podržel gólman, šli jsme do vedení. V druhé půli jsme hráli takticky velice dobře a přidali i další gól. Myslím, že jsme ukázali, že můžeme porazit každého a zaslouženě vyhráli.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Tahle facka přišla v pravou chvíli. Zasloužené vítězství domácích, kteří byli více na balónu a přehrávali nás bojovností a nasazením. Hamry mají dobrý mančaft a patří do horní poloviny tabulku. Určitě se budou zvedat. Prohra mrzí, ale jdeme dál. Už v neděli hostíme Bystřici a chceme se vrátit na vítěznou vlnu.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šula Petr - KŘÍŽ Daniel, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.