Počítky vydřely výhru ve Víru


Branky


0

Až dvě minuty před koncem utkání se prosadil Adam Svoboda a vystřelil tím Počítkám tři body z horké půdy Víru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 Zapas Vír - Počítky začal v rychlém tempu, hra se odehrávala většinou mezi velkými vápny. Do zakončení se dostávaly oba týmy ztěžka. První stoprocentní šanci měli domací po průniku Davida Šenkyře do velkého vápna, ale útočník domácích pálil těsne vedle. Poté převzali iniciativu hosté, vytvořili si dvě šance, ale pozorný domácí brankář vše vyřešil, a tak skončil poločas smírně bez branek. 

Na konci zápasu se prosadil Adam Svoboda

 Druhý poločas začali lépe hosté, měli mírnou převahu, lépe kombinovali a vytvářeli si brankové šance, ale z těch se žádná branka nezrodila. V 80. minutě měli domácí šanci na vstřelení vedoucí branky, ale domácí utočník šanci trestuhodně zahodil a za několik okamžiků hosté udeřili. Po přímém kopu, který vyrazil domácí brankář Jakub Preisler před sebe na malé vápno,  zaváhala domácí obrana a hosté vstřelili jediný gól zápasu v 88. minutě Adamem Svobodou - 0:1. Zbytek zápasu si již Počítky pohlídaly a drží tak i nadále po čtvrtém kole neporazitelnost v okresním přeboru. Příští kolo přivítají Počítky na domácím trávníku nováčka soutěže z Jívoví. Vír pojede na hřiště do Bourů, kde budou chtít domácí poprvé v sezóně vyhrát zápas za tři body.

 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Utkání by slušela více remíza, gratuluji hostům ke třem bodům.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Do zápasu jsme vstoupili laxně a domácí nás prvních deset minut přehrávali. Poté jsme hru vyrovnali a vytvořili si gólové šance. Ve druhém poločasu jsme byli lepším týmem, ale neproměnili jsme šance. Přežili jsme i stoprocentní šanci Víru. Na konci utkání se k nám přiklonilo štěstí a vstřelili jsme branku. Cenné body, protože z Víru se v letošní sezóně body moc vozit nebudou.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŠUDOMA Jiří (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.