Šlágr kola rozhodl Bohdalov ve druhé půli


Branky


1

Rezerva Nové Vsi celý první poločas živila naději na překvapení, ale ve druhém poločase třikrát inkasovala. Bohdalov si tím udržel po vítězství 3:1 vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do jednobrankového vedení

V sobotu se ve šlágru kola střetly doposud třetí tým okresního přeboru z Nové Vsi, který na svém hřišti přivítal lídra soutěže z Bohdalova. V prvním poločase se obě mužstva soustředila na bránění, a tak toho směrem dopředu diváci moc neviděli. K pár kontroverzním situacím však došlo.

 

K první v dvanácté minutě, kdy hostující  obránce z boku skopl domácího záložníka Tomáše Nečase, ale píštalka krajského sudího Porupky zůstala k podivení všech hluchá.

 

O deset minut později došlo k druhé sporné situaci, když dlouhý míč za obranu hostí dobíhal domácí útočník Novotný Václav a proti němu rozběhnutý brankář Mundok byl o dva kroky pomalejší. Po odehrání míče došlo ke střetu, při němž se hostující brankář zranil. Míč odražený z tohoto střetu se dostal k úplně volnému Viktorovi Benešovi, kterého ve skórování zastavila jen píšťalka rozhodčího.

 

 

Po zranění brankáře Mundoka se do branky postavil Radim Pokorný, který se podepsal na prvním  gólu zápasu, když neudržel i díky slunci nepovedený centr od Michala Dědiče. A i protože hosté měli v první půli jen několik střel ze střední vzdálenosti, se kterými si domácí brankář Čížek bez větších problémů poradil, skončil poločas vítězstvím domácích 1:0.

Bohdalov ve druhé půli třikrát udeřil

Druhé dějství začali lépe domácí a již po 3. minutách mohli vést o dvě  branky, ale Michal Kuchta nabídnutou šanci od Viktora Beneše nevyužil. O dvě minuty později došlo ke stejné situaci i na druhé straně, ale ani hosté svou šanci nevyužili.

 

Postupem času byla vidět na domácích větší únava, která byla příčinou narůstajícího tlaku hostů, jenž vyústil ve vyrovnávací gól hostů. V 56. minutě se trefil mezi nohy brankáře Čížka Tomáš Doležal. O deset minut déle došlo k dalšímu pochybení sudího, když přehlédl jasné stažení domácího útočníka Václava Novotného, brankářem Pokorným.

 

Po této situaci bylo na hřišti jen jedno mužstvo, které dvěma slepenými góly 78. a 79. minutě rozhodli o svém vítězství. Trefili se Neuman a Šimek. Zápas tak skončil vítězstvím hostů 3:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas v celku dobré úrovně byl hodně ovlivněn nepřesným krajským rozhodčím Porupkou.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: První poločas jsme hráli špatně, vázl pohyb i kombinace. Ve druhé půli jsme zpřesnili hru a domácí dostali pod tlak. Nakonec jsme střelili tři branky a odvezli si všechny tři body.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUPKA František - SMEJKAL Vojtěch, BULA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.