Bohdalov rozdrtil Svratku a je nadále v čele tabulky


Branky


0

Bohdalov i po třetím kole neinkasoval branku a s plným počtem bodů vede tabulku Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Utkání začalo ve svižném tempu . Už v 6. minutě musel předvést fantastický zákrok brankář Martin Mundok, když hlavičku po rozehraném přímém kopu, která mířila k tyči vyrazil. Poté domácí po brejku Vojtěcha Koukala v 8. minutě otevřeli skóre - 1:0. Druhý gól vstřelil Tomáš Doležal z pokutového kopu za faul na Koukala - 2:0. Po tomto gólu tempo hry opadlo. Poločas tedy skončil dvougólovým náskokem pro domácí fotbalisty.

Ve druhém poločase Bohdalov navýšil vedení

Po přestávce nastoupili domácí opět s vyšším nasazením a hosty k ničemu závažnějšímu nepustili. Po rychlých protiútocích a kombinační hře navyšovali skóre. Hostující chvílemi nevěděli kam dřív skočit. Nejprve v 55. minutě skóroval podruhé v zápase Vojtěch Koukal - 3:0. Další branku přidal v 64. minutě Zdeněk Novotný - 4:0. V 71. minutě skóroval David Křesťan a zasadil Svratce populárního bůra - 5:0. Poslední branku do sitě Svratky vstřelil Tomáš Doležal, pro kterého to byl druhý zářez v zápase - 6:0. Konečný výsledek odpovídá průběhu zápasu. Domácí ještě několik jasných příležitostí neproměnili. V příštím kole zajíždí Bohdalov na hřiště třetí rezervy Nové Vsi a půjde o šlágr kola. Svratka se po skalpu Hamrů bude snažit v domácím prostředí překvapit další favorizovaný tým, kterým bude Křižanov.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Radim Pokorný- asistent trenéra: Děkuji všem hráčům za předvedený a odpovědný výkon a věřím, že v tomto budeme nadále pokračovat.

SK Svratka
František Mládek: Do Bohdalova jsme se přijeli opět porvat. Nepříjemná marodka totiž stále trvá, i když se konečně dva hráči vrátili z dovolené. Možná jsme se trošičku rvali, ale moc nekousali. Bohdalov nás doslova převálcoval a tak jsme po nedisciplinovaném výkonu odjeli s „kanárem“ Průběh zápasu velmi krátce? V první dvacetiminutovce jsme prohrávali 2:0. První gól padl po neodpískaném faulu na našeho stopéra, druhý po velmi sporné penaltě. Reakcí na tento nepříznivý stav, jsme se dočkali pár žlutých karet a bylo rozhodnuto. Potom už stačilo pískat rovinu. Bohdalov jede jasně na postup.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TOMANDLOVÁ Karolína, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.