Hamry překvapivě podlehly doma rezervě Nové Vsi


Branky


0

Nová Ves B překvapila i fotbalisty Hamrů a po vítězství 2:1 zůstává v sezóně neporažena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali překvapivě vedení

Kladiváři přivítali v neděli doma rezervu Nové Vsi. Zápas začal vyrovnaně. Pološance se střídaly na obou stranách, i když více ze hry měli asi domácí. Nejprve minul Petr Vašek těsně bránu z přímého kopu, poté hostující golman vytáhl střelu Dominika Havlíka. Ve 30. minutě udeřili hosté, když přímý kop Tomáše Nejedlého z poměrně velké vzdálenosti propustil Tomáš Pinkava. Před poločasem mohl ještě vyrovnat Dominik Havlík, který vybojoval ve vápně balon, ale mířil pouze do boční sítě. 

Petr Bureš rozhodl v samém závěru, že Nová Ves B veze domů tři body

V druhé půli chtěly domácí Hamry zápas otočit, a tak zatlačily Novou Ves na jejich polovinu. I přes sérii rohů se jim však vyrovnat nepodařilo. Až dvacet minut před koncem vyrovnal Jaroslav Miklík, který prostřelil vybíhajícího brankáře. Hamry dál tlačily soupeře a snažily se urvat všechny body. Potvrdilo se ovšem pravidlo nedáš-dostaneš. Pár minut před koncem se uvolnil ve vápně Dominik Havlík, který však těsně minul bránu a udeřilo na druhé straně. Prakticky v poslední minutě využili hosté rychlé rozehrávky na půlce a hostující Petr Bureš poté přehodil golmana domácích. Hamry si tak nepřipsaly přes velkou snahu ani bod. V příštím kole pojedou Hamry na hřiště druhé Osové Bítýšky a půjde o jeden ze šlágrů kola. Béčko Nové Vsi přivítá v dalším taháku kola vedoucí Bohdalov.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Bohužel jsme opět doplatili na neproměňování šancí a museli jsme otáčet zápas. Soupeř projevil svoji kvalitu a nakonec nemáme ani bod. Do dalších zápasů se musíme více tlačit před bránu.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Velmi cenné body z venku.V zápase jsme nebyli lepším týmem, spíše šťastnějším.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - SKRYJA Stanislav, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.