Křižanov doma konečně urval tři body


Branky


0

Křižanov vyhrál domácí zápas s Rozsochami. Ty čekají na podzim na první body v soutěži. V zápase byly vidět dvě neproměněné penalty, každá na jedné straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Na výborně připraveném křižanovském pažitu se střetly celky, které minulou sezonu okupovaly horní příčky tabulky. Diváci, kteří čekali atraktivní podívanou, však museli být zklamaní - od začátku se na hřišti spíše bojovalo, obrany dominovaly nad útočnými snahami obou týmů. V první půli nebyla k vidění jediná vyložená šance, nejblíže skórování byl po Navrátilově křížném pasu Kaštan, ale pod tlakem hostující obrany nedokázal usměrnit míč na bránu hostí. Nejdůležitějším okamžikem s ohledem na vývoj zápasu se tedy stala 19. minuta, kdy musel po nezaviněné srážce střídat domácí brankář Stupka a na hřiště vběhla křižanovská jednička posledních sezon Bajer.

Navrátil rozhodl zápas, ve druhé půli byly viděny dvě neproměněné penalty.

Začátek druhé půle svým vývojem navázal na poločas první - obrany fungovaly víceméně bezchybně, ani jeden z brankářů nemusel řešit vyjma nakopávaných míčů žádné složité situace. To změnila až 66. minuta, kdy k nakopnutému míči dosprintoval domácí kanonýr Navrátil a byť střílel z hodně velkého úhlu, vyslal na jinak velmi dobrého Juračku prudkou střelu, po které si míč mezi nohama hostujícího brankáře našel cestu do sítě. Tento okamžik znatelně změnil charakter zápasu - přišly emoce a hlavně zajímavé fotbalové okamžiky. Předzvěstí napínavého konce byla krásná dalekonosná Invaldova střela, kterou se nicméně Juračka zaskočit nenechal, rozhodující momenty tak přišly až v poslední čtvrthodině - po střetu právě Invalda s hostujícím hráčem ukázal rozhodčí Tomášek na značku pokutového kopu, s jeho exekucí si ovšem brankář Bajer poradil a stal se tak z náhradníka domácím hrdinou. Uklidnění na domácí kopačky měl přinést o několik minut později Navrátil, jenž rovněž dostal výhodu pokutového kopu, tvrdá střela ovšem směřovala jen do míst, kde plachtil Juračka, skóre se tedy neměnilo. Hostující hráči si i přes zjevnou snahu nedokázali ve zbytku zápasu vytvořit žádnou vyloženou příležitost, a tři body tak zůstaly domácímu Křižanovu.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Po vyhraném derby v Jívoví jsme si připsali doma konečně důležité body, které nám zajisté pomohou do dalších zápasů. Střídající brankář Bajer nám chycenou penaltou zajistil tři body.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil:



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ČECH Miloš, HOŘÍNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.