Svratka překvapivě zdolala Hamry


Branky


2

Do zápasu nastupovali domácí opět v okleštěné sestavě a místo dlouholeté opory domácích Rudolfa Sáblíka, který ve Svratce skončil, se mezi tři tyče postavil Vojtěch Šmahel. Domácí pak v utkání s favorizovanými Kladiváři překvapivě urvali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Moučka udeřil před přestávkou

Kladiváři z Hamrů si zcela určitě přijeli do Svratky pro body, kór když zjistili, s jakým torzem mančaftu nastupují domácí hráči na trávník. Dva zranění hráči museli nastoupit do základu a třetí zraněný byl na střídačce. Svratka má dlouhodobou marodku u dalších třech hráčů a zbytek si užívá dovolenou. Z třiadvaceti fotbalistů, které má Svratka na soupisce pod FAČREM, domácí tak už dvě utkání po sobě sotva sestavili jedenáctku. Je to smutné, ale o to více se kluci proti velmi nebezpečnému soupeři snažili. V bráně dostala tak příležitost nová brankářská posila Vojta Šmahel, který byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti a byl to hlavně on, který nedovolil Kladivářům odvést ani bod. Nechci jmenovat, ale dalším hrdinou zápasu byl stoper Péťa Moučka /hrající „pjedseda“ FO/, který svoji krásnou a nekompromisní hlavičkou před koncem prvního poločasu rozhodl o tom, kde zůstanou tři body. Z naší strany to byl boj, ze strany technicky zdatného soupeře, spousta neproměněných šancí, na jejichž konci

byl právě nejčastěji Vojta Šmahel.,,říká spokojený trenér František Mládek´´

Svratka udržela těsné vedení

Druhý poločas se Hamry snažily vyrovnat, ale narážely na precizní svrateckou defenzivu v čele s novou brankářskou akvizicí Vojtěchem Šmahelem, který přišel před sezónou z MFK Chrudim a nahradil tak v brance dlouholetou svrateckou ikonu Rudolfa Sáblíka. Hamry tak ani ze závěrečného tlaku nic nevytěžily a tak si domácí připsali poněkud překvapivé vítězství za tři body. V příštím kole tak bude moci jet Svratka v pohodě na hřiště vedoucího Bohdalova, kde budou chtít jeho hráči bohdalovské fotbalisty zajisté překvapit. Kladiváři přivítají v Hamrech nad Sázavou rezervu Nové Vsi a hamerští se budou určitě chtít znovu vrátit výhrou na vítěznou vlnu a potvrdit tak vysoké domácí vítězství 4:0 z úvodního kola nad Rozsochami.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek: My jsme měli v zápase spoustu neproměněných šancí a navíc jsme měli kopat za stavu jedna nula ve druhém poločasu jasnou penaltu. Našemu týmu tímto děkuji za heroické nasazení, hamerským přeji do dalších bojů jen to nejlepší. Ale pozor, my se budeme pomalu a jistě zvedat…

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Bez vstřeleného gólu z mnoha šancí se nedá vyhrát.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MYŠKA Roman - DÍTĚ Radek, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2016 09:01
Svratka bude hrát o udržení do posledního kola. Až na jasnou penaltu, domácí druhou půli kopali míč kam mohli. Neustálé válení domácích bylo až k smíchu. Jestli měli za celý zápas 4 šance, možná bych přeháněl. Nevím, kde trenér domácích viděl spoustu neproměněných šancí jeho svěřenců. Pro diváky Svratka udělala zápas naprosto nekoukatelný, rozhodčí k tomu přispěl také velkou měrou.
9. 8. 2016 08:27
Hamry vyhraji o tridu trefi se zednicek typ 2