Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

2.0

Košutka si uhájila působení v městském přeboru i pro další rok


Branky


33. J. Folk - 11. P. Straka , 26. R. Holý , 28. P. Straka , 58. P. Zigmund
0

S dvoubrankovým náskokem z prvního zápasu odcestvali hráči Košutky na odvetné utkání do Druztové. Domácí, pokud ještě chtěli pomýšlet na postup, museli změnit mnoho věcí a zlepšit výkon o 100 %. Jestli se jim to povedlo, či nikoliv, se dočtete v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým musel začít hrát velmi aktivně již od úvodních minut, aby měl šanci stáhnout manko čítající dvě branky. Otevřená hra byla ale vodou na mlýn hráčům Košutky, kteří se již v 11. minutě dostali do vedení po rychlém výpadu a přesném zakončení Petra Straky. Převaha hostů byla po brance zase o něco patrnější a pocítila to i výsledková tabule. V 26. minutě zahrávala Košutka rohový kop, po kterém se do zakončení z voleje dostal kapitán Robert Holý, na jehož projektil byl brankář Purkar krátký. Dvě minuty na to se vedení hostů opět navýšilo, tentokráte předvedl svou fotbalovou genialitu opět Petr Straka. Tento mladý plejer si všiml vysokého postavení brankáře domácích a rychlým lobem z hřiště navýšil vedení na rozdíl tří branek. Domáci stihli do poločasu kontrovat jednou brankou, po ztrátě Holého na útočné polovině se Druztové povedl rychlý brejk po straně, následné posunutí na střed a zakončení Jiřího Folka bylo smrtící. 

Do druhého poločau oba týmy vystřídaly a s postupem času si již byly vědomy, jak toto dvojutkání dopadne. Vliv na to měla i neproměněná penalta domácích na začátku druhé půle. Košutka držela všechny trumfy ve svých rukách a navíc se v 58. minutě prosadil střídající útočník Petr Zigmund. Ani jeden tým se již do konce utkání neprosadil, a tak konečné skóre 1:6 hovoří jasnou řečí pro plzeňský tým. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Vlastimil Fruhauf: Druztová vstoupila do zápasu docela aktivně, vytvořili jsme si nějaké šance. Poté jsme bohužel dostali tři slepené branky, které rozhodly o našem nepostupu. Košutka byla lepším týmem, měla větší držení balónu i lepší zakončení. Využila svých zkušenějších hráčů, na což ale Druztová odpověděla celkem pěknou hrou.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Zápas probíhal poměrně jednoznačně, Druztová musela začít hrát, na rozdíl od prvního utkání, kde vlastně jen bránila. Měli jsme výraznou herní převahu, dali jsme do poločasu rychle tři branky, čímž se zápas asi zlomil. Ve druhé půli jsme výrazně prostřídali a dál jsme pokračovali v dobrém výkonu. Domácí nás zatlačili asi jen na deset minut v prvním poločase po jejich vstřeleném gólu, jinak jsme měli utkání ve svých rukách a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - P. Fischer [-] , P. Ježek [-] , M. Beránek [-] (73. O. Kosa [-] ) , P. Jirka [-] (75. J. Ilgner [-] ) - J. Šlauf [-] , V. Němeček [-] (66. T. Linda [-] ) , T. Roubal [-] (46. L. Denk [-] ) , P. Ženíšek [-] (68. D. Roubal [-] ) - M. Hakr [-] , J. Folk [-]

TJ Košutka Plzeň B
J. Frémund [-] (68. F. Šatra [-] ) - S. Vokáč [-] , M. Langmajer [-] , T. Pekník [-] (46. P. Kerndl [-] ) , R. Holý [-] - T. Forejt [-] (72. P. Ulč [-] ) , L. Kovařík [-] , M. Potoček [-] , M. Janča [-] - J. Prokeš [-] (56. P. Zigmund [-] ) , P. Straka [-] (65. M. Votava [-] )

ŽK: 24. P. Ježek .
Hráči zápasu: J. Folk - P. Straka .
Místo: Druztová. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Kříž Lukáš - Žák, Nešpor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.