0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solidní fotbal z obou stran


Branky


0

Pěkná a vyrovnaná hra byla vidět na obou stranách hřiště. Hosté využili na výbornou první půli, ze které si odnesli příznivý stav 2:0. Naopak v druhé půli byli domácí lepším týmem, ale ne tak dobrým, aby to stačilo na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samostatné nájezdy

Hostující Útvina přijela do Pily ve velmi hojném počtu a nenechala si začátek hry utéci. Úvod zápasu okořenila žlutá karta, kterou obdržel v 6. minutě Robert Vavřina. Žádný brutální faul to nebyl, ale žlutá karta byla na místě. Ne dlouho potom v 9. minutě se už slavilo. Jiří Vodička se hbitě uvolnil a ocitl se v souboji jeden na jednoho s domácím brankářem René Hromádkou. Souboj Jiří Vodička zvládl na výbornou a mohl slavit. Hosté po prvním gólu ani o chlup nepolevili a snažili se o další branku. Spoustu příležitostí v prvním poločase měl Jiří Vodička, který vlastně do domácí branku jezdil samostatné nájezdy. Ovšem proměnil pouze dve z nabízených šancí. O první jsme se již dozvěděli a druhou šanci využil téměř jako tu první po úniku domácím obráncům. Jiří Vodička a jeho tým předvedl dobrý výkon a do šaten šli s dobrým pocitem za stavu 2:0.

Velký tlak, dobrý golman

Do druhého poločasu domácí Pila nastoupila již soustředěnější a s odhodláním s výsledkem něco udělat. Přinášelo to ovoce. Pila byla v druhém poločase lepším týmem a vypracovala si velké množství šancí. Ovšem v cestě ke skórování stál Milan Levko, brankář Útviny, který v brance předváděl parádní výkon, za který mu spoluhráči ne jednou děkovali. Přece jen se Pile povedlo překonat téměř bezchybného Milana Levka a to v 68. minutě. Přemožitelem se stal Mudra Rudolf. Do konce zápasu se předváděla velmi solidní hra, ve které měli lehce navrch domácí, ale ze své převahy nedokázali nic víc vytěžit. Konec zápasu uzavřela červená karta, kterou obdržel Tomáš Kadera, který nedokázal udržet jazyk za zuby. Výsledek zápasu 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila B
René Hromádka: Dobrý zápas, ve kterém jsme hlavně kvůli dobrému výkonu soupeřova brankáře nedokázali srovnat a bohužel jsme zápas prohráli. V odvetě se budeme snažit prohru odčinit.

TJ Sokol Útvina
Vít Červenka: Solidní zápas z obou stran, který jsme v prvním poločase strhli na svojí stranu. Ve druhém poločase jsme to vydrželi a výsledek z prvního poločasu uhlídali.



Sestavy


TJ Baník Pila B
R. Hromádka [-] - R. Mudra [-] , K. Mourek [-] , T. Kadera [-] , M. Majer [-] , V. Šimůnek st. [-] , M. Belbl [-] , R. Vavřina [-] , M. Vavřina [-] , A. Bošiak [-] , M. Šeda [-]

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] , R. Krása [-] , L. Tomášek [-] - L. Lipavský [-] , F. Chrenák [-] - J. Vodička [-] , P. Staněk [-] , L. Kavúr [-] - R. Bronec [-] (46. V. Hudec [-] )

ŽK: 6. R. Vavřina - 15. J. Pavlík , 37. L. Kavúr .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Sakáč Jan - MATOUŠKOVÁ Martina (N), ČERVENKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku