Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík doma opět vyhrál a zajistil si postup do okresního přeboru!


Branky


0

Světlické Dynamo čekal zápas pravdy. Pokud by domácí dnes zvítězili, tak by si zajistili postup do okresního přeboru. O body je chtěl obrat Benešov nad Černou, kterému však šlo pouze o čest a konečné umístění. Světlík si zápas nakonec pohlídal a zvítězil jednoznačně 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól hostí a vzápětí branka domácích

Hosté přijeli bez čtyř opor ze základní sestavy. Chyběl jim například brankář Kuchař či kapitán Luboš Mišovič. Zápas ale benešovští začali s velkou chutí. V páté minutě utkání totiž vsítili úvodní branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Benešovští měli více ze hry, ale zapomínali na zadní vrátka. V deváté minutě utkání propadl balon za hostující obranu, kde ho ukořistil kapitán domácích Adam Novotný a vstřelil první branku utkání, 1-0. Domácím se poté nedařilo vstřelit uklidňující druhou branku a benešovští se tlačili za vyrovnáním. Měli k tomu dostatek příležitostí, ale zrazovala je koncovka. Po dvaceti minutách hry udeřili opět domácí, tentokráte z kopačky Ondřeje Dědiče, který se dostal k míči podobně jako v deváté minutě jeho kolega z útoku, a pohodlně zvýšil na 2-0. Domácí Světlík se postupem času dostával do dalších brankových příležitostí. Ve vyložené šanci byl po přiťuknutí od Dědiče Novotný, ale jeho střela skončila nad břevnem Zabilkovi brány. Hosté měli také příležitosti ke skórování, ale jejich pokusy mířili pouze nad bránu domácích. Do kabin se šlo tedy za stavu 2-0 pro domácí Světlík.

Světlík vstřelil 3 góly a poté slavil postup

Ihned po úvodním výkopu druhého poločasu se hosté dostali do obrovské příležitosti, když dostal Benda pěknou přihrávku mezi obránce a sám běžel proti Tybitanclovi, kterého také překonal, ale naneštěstí pro benešovské nastřelil pouze tyč domácí brány a Tybitancl poté ukořistil míč pro sebe. O chvíli později předvedli domácí pohlednou akci, na jejímž konci byl Roman Dekret, který využil centru z levé strany od Dušana Mendela a hlavou překonal brankáře Zabilku, 3-0. Hosté se stále snažili vstřelit alespoň čestnou branku, což se jim nakonec povedlo v pětašedesáté minutě, kdy dostal míč před prázdnou branku Tisoň a hlavou se nemýlil, 3-1. Ihned po výkopu hostující obrana opět propadla a Dědič vrátil klid na kopačky domácích, 4-1. Tato branka hosty zřejmě položila a jejich útočné pokusy končili ve velké většině na stoperu domácích P. Píškovi. V 74. minutě jásali domácí popáté. Akce jako přes kopírák, kdy opět propadl balón za benešovskou obranu, a Adam Novotný tak vstřelil svou druhou branku v utkání, 5-1. Domácí tým byl na koni a mohl skórovat také pošesté. Skvělý pas ze své poloviny vyslal Válek na nabíhajícího Rýpara, který si zpracoval míč před sebe, běžel sám na bránu, ale v poslední chvíli byl zastaven zezadu dobíhajícím obráncem. Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale píšťalka rozhodčího Holuba zůstala němá. Velkou příležitost ke snížení měli také hosté, kdy běžel jejich záložník sám na domácího brankáře, který se mu vyběhnutím snažil snížit střelecký úhel, přeloboval jej, ale míč skončil těsně vedle levé tyče domácí brány. O pár minut později rozhodčí odpískal konec utkání a Světlíkem se začal nést pokřik: „Tak jsme první no a coooo, no a cooooo, no a coooooo-oo-o!“, neb si domácí tímto vítězstvím zajistili postup do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Ze zápasu s Benešovem jsme měli velký respekt, protože naše výsledky se soupeřem jsme měli hrozné. Soupeř přijel oslaben, ale i tak to byl rovnocenný soupeř a my jsme zápas zvládli na 1 a vyhráli velmi důležitý zápas, který nám zajistil postup do Okresního přeboru. Děkuji všem za podané výkony.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň, jednatel a pomezní rozhodčí: K dnešnímu zápasu jsme jeli hodně oslabeni. 4 lidé ze základní sestavy se bohužel nemohli dostavit a věděli jsme, že to bude hodně znát. Byl jsem ale mile překvapen protože zápas tomu, že jsme byli oslabeni, rozhodně nenapovídal. Myslím si, že jsme byli jasně lepší tým po celou dobu zápasu. Světlík ale opět podpořil pan pomezní a proti 12 lidem na hřišti se bohužel hraje špatně. To co dokáže domácí pomezní mávnout, nad tím opravdu občas zůstává rozum stát. Ale i takhle se bohužel dělají body!!! Světlík dnes slavil postup, ....k tomu jim gratuluji....nemyslím si ale, že je to tým, který si to zaslouží!! Světlík dle mého názoru není fotbalový mančaft...jediné co hrají, jsou nakopávané balony na duo Novotný, Dědič...nic víc!! To dnes ale stačilo, a když bylo nejhůř, jistil domácí obranu pomezák. Rozhodně si myslím, že se se Světlíkem za nedlouho potkáme znovu, protože Světlík zcela určitě nemá takové kvality, aby dokázal týmům z okresního přeboru konkurovat!!!!!



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
V. Tybitancl [-] - J. Mondšpigl [-] (68. P. Dub [-] ) , O. Válek [-] , F. Píšek [-] (58. Z. Rýpar [-] ) , P. Píšek [-] - D. Mendel [-] , P. Vácha [-] (77. I. Gondek [-] ) , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] - O. Dědič [-] , A. Novotný [-] -

TJ Sokol Benešov nad Černou
M. Zabilka [-] - S. Přívratský [-] , P. Gušl [-] , T. Tisoň [-] , F. Šedivý [-] , D. Benda [-] , J. Šedivý [-] (84. P. Troják [-] ) , J. Maleninský [-] , M. Novotný [-] , S. Chernev [-] , D. Tynkov [-]

ŽK: 29. P. Vácha , 41. O. Válek - 5. F. Šedivý , 42. T. Tisoň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - VINCÍK Jiří (N), KOŽDOŇ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku