Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Romo znovu porazilo Benešov


Branky


0

Odvetné utkání mezi Romem a Benešovem dopadlo opět lépe pro českokrumlovské Romo, které porazilo hosty z Benešova 4-1. Benešovským fotbalistům zápas, co se týče skóre, vůbec nevyšel a možná jim chyběla i potřebná motivace, poněvadž oba týmy již ztratili šanci na postup do přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříminutovka domácích potopila hosty

Domácí Romo chtělo rychle zapomenout na potupnou porážku ze Světlíka a naopak chtělo navázat na výhru v Benešově. Utkání začali lépe domácí, kteří se po čtvrt hodině hry ujali vedení, když skóre otevřel útočník Milan Kotlár, 1-0. V jednadvacáté minutě domácí Romo slavilo podruhé, když se pohotově trefil Patrik Žigo, díky němuž vedli domácí, již dvoubrankovým rozdílem, 2-0. Hostující Benešov poté začínal mít více ze hry a v pětadvacáté minutě byl odměněn brankou, kterou vstřelil nejlepší střelec benešovského týmu Stanislav Přívratský a snížil tak stav utkání na rozdíl jediné branky, 2-1. Ve zbývajících dvaceti minutách se hosté snažili o vyrovnání a domácí hrozili z protiútoků, avšak gólový účet prvního poločasu skončil právě brankou Přívratského.

Domácí využívali otevřené obrany Benešova

Do druhého poločasu vstoupili benešovští jako pokropeni živou vodou a snažili se ze všech sil o vyrovnání. Na hřišti byli prakticky jen oni, jelikož se domácí Romo bálo o výsledek a zatáhlo se do obrany. Velký tlak Benešova ale domácím vyhovoval, protože mohli využívat jeho otevřené obrany a podnikat tak rychlé protiútoku. Marná snaha o vstřelení vyrovnávací branky hostí vyústila ve dva góly domácích a bylo vymalováno. Nejprve se ve třiapadesáté minutě trefil navrátilec do sestavy kapitán Andrej Důnka3-1, a čtvrtou branku Roma vstřelil v sedmdesáté minutě krajní záložník Martin Kotlár, 4-1. Na tyto branky již hosté odpovědět nedokázali, a přestože byli zejména ve druhém poločasu lepším týmem, tak si odvezli domů do Benešova další porážku, tentokráte 4-1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň, jednatel: K zápasu s Romem toho ani moc říct nemohu. Výsledek hovoří jasně. Samozřejmě nechci říct, že bychom zápas odevzdali, ba naopak. Ze hry si myslím, že jsme měli mnohem víc než soupeř, ale bohužel jsme neproměňovali šance. Hlavně druhý poločas jsme hru ovládli my. FC ROMO se zatáhlo do obrany a bránilo svůj těsný náskok. Čekali pouze na brejkové situace a ty, bohužel pro nás, dokázali proměňovat. Historie se bohužel neptá na průběh, ale na výsledek a ten hovořil pro FC ROMO. Jelikož už víme,že už letos nedokážeme zasáhnout do bojů o první příčky,ztratili jsme i takovou tu potřebnou motivaci a to se na výkonech také hodně odráží.



Sestavy


FC ROMO Český Krumlov
J. Bordáč [-] - M. Kotlár I. [-] , A. Důnka [-] , M. Kotlár [-] , M. Sivák [-] , M. Kotlár [-] , P. Bordáč [-] , T. Bílý [-] , D. Hrdlička [-] , P. Žigo [-] , R. Kotlár [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - D. Tynkov [-] (82. V. Vaněk [-] ) , S. Přívratský [-] , T. Tisoň [-] , E. Pach [-] , Š. Marek [-] (78. S. Chernev [-] ) , D. Benda [-] (76. J. Šedivý [-] ) , M. Zabilka [-] , M. Novotný [-] , J. Szojka [-] , L. Mišovič [-]

ŽK: 64. M. Kotlár , 64. A. Důnka , 74. M. Kotlár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - SIVÁK Zdenek (N), KOŽDOŇ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku