Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl o výhře hostujícího Lipna


Branky


0

V sobotu 14. května do Černé v Pošumaví, kde hraje své domácí zápasy tým FC Romo Český Krumlov, přijel výběr fotbalového klubu z Lipna nad Vltavou. Jelikož oba soupeři měli před utkáním stejný počet bodů, tak šlo o vylepšení pozice v nadstavbě okresní soutěže, mírného trháku nad soupeřem, a vlastně také možnost dotažení se na vedoucí Světlík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick O.Panského

Utkání se hrálo na velice těžkém terénu, neb skoro celý týden v Černé v Pošumaví pršelo. Znovuzrozené FC Romo nastoupilo s několika změnami v sestavě, ale jeho největší útočná síla, v podobě krajního záložníka Martina Kotlára, však byla připravena vyběhnout na trávník.

 

Lipenští fotbalisté vstoupili do utkání velmi aktivně a od úvodního hvizdu udávali tempo hry. Po několika šancích, které skončili vedle brány či je vychytal domácí brankář, přišel okamžik Ondřeje Panského, to když domácí fotbalisté ve 21. minutě zastavili rozvíjející se útok Lipna jen za pomocí faulu, po kterém následoval přímý volný kop za hranicí vápna z pravé strany. Exekuce se ujal již výše zmíněný Ondřej Panský, který křižnou střelou překonal brankáře Romana Lázára, a otevřel tak skóre, 0-1. O čtvrt hodiny později hosté výborně zakombinovali na vápně domácích a po ose M.Víšek – M.Hamburg – O.Panský se lipenští radovali podruhé díky třetímu jmenovanému, který střelou z první vstřelil svou druhou branku v utkání, 0-2. Ihned o dvě minuty později domácí Romo inkasovalo potřetí, kdy parádní pas za domácí obranu vyslal stoper R.Krátký na fantasticky hrajícího O. Panského, který udělal kličku gólmanovy a bezpečně trefil odkrytou svatyni domácích, a završil tak hattrick, 0-3. Těsně před koncem poločasu svitla naděje pro domácí Romo, to když ve 42. minutě zápasu se po skvělé individuální akci trefil záložník Martin Kotlár, který vyslal nechytatelnou střelu k tyči z poza šestnáctky, na kterou brankář Bedák nedosáhl, 1-3. Do konce poločasu se již nic nestalo a do kabin se šlo za příznivého stavu pro lipenské fotbalisty, kteří vedli dvoubrankovým rozdílem.

Gólový půst ve druhé půli

Do druhého poločasu vstoupilo Romo s tím, že chce s výsledkem zápasu ještě něco udělat. Ke vstřelení druhé branky Roma měl v 50. minutě velmi blízko kapitán Marek Sivák z nařízené penalty, kterou zavinil, ač sporně, hrající trenér Lipna Radek Krátký, když fauloval kličkujícího střelce Roma Martina Kotlára. Kapitán Roma bohužel pro domácí svůj pokus trestuhodně zahodil, když vysoko přestřelil svatyni Miroslava Bedáka. Ve zbytku utkání párkrát zahrozilo domácí Romo z kopaček M.Kotlára a E.Lázára, avšak všechny jejich útočné akce překazila dobře fungující lipenská obrana či skvěle chytající M.Bedák. V gólově chudé druhé půli jsme se branky nedočkali, a tak si po vytvořeném náskoku z prvního poločasu odvezlo Lipno všechny tři body.



Sestavy


FC ROMO Český Krumlov
R. Lázár [-] - R. Dunka [-] , D. Hrdlička [-] , R. Slivka [-] , P. Bordáč [-] , M. Sivák [-] , M. Kotlár [-] , E. Lázár [-] , T. Bílý [-] , M. Kotlár I. [-] , R. Mucha [-]

FC Lipno nad Vltavou
M. Bédák [-] - M. Hamburg [-] (88. Z. Skípala [-] ) , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , L. Fenc [-] (70. V. Liebl [-] ) , P. Csavoj [-] , D. Gregor [-] , V. Březina [-] , R. Krátký [-] , R. Krátký [-] (78. J. Lev [-] ) , E. Pač [-]

ŽK: 44. P. Csavoj .
Místo: Černá v Pošumaví. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hladík Pavel - SIVÁK Zdenek (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku