Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeradice B doma podlehli týmu FK Liteň


Branky


10. J. Simandl , 39. J. Simandl , 61. M. Nájemník (p.) - 17. M. Dufek , 32. P. Kohout , 51. M. Dufek , 57. P. Kohout , 68. P. Kohout , 72. P. Kohout
0

Všeradice B doma uvítali tým FK Liteň, tento tým v posledních zápasech spíše prohrával a tak se očekávala výhra domácích, to se ale nakonec nestalo, tento zápas skončil velmi překvapivě výhrou hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Utkánín zahíjil úvodním hvizdem pan rozhodčí František Kros. Zápas začal netradičně, hned v první minutě rozhodčí vytáhl první a také poslední žlutou kartu v zápase. Obdržel jí hráč z Litně Miroslav Jílek. Domácí v desáté minutě vstřelili úvodní branku zápasu, trefil se hráč s číslem 7 Jakub Simandl a domácí tak vedli 1:0 , ale ne na dlouho sedm minut nato se do branky domácích trefil liteňský hráč Michal Dufek .Zápas byl zajímavý a šance se tvořili na obou stranách, další branku se povedlo vstřelit hostům z Litně, ve třicátédruhé minutě se trefil Petr Kohout a zvýšil tak vedení hostů na 1:2 , další branku dělilo opět sedm minut, ve třicátédeváté minutě mířil opět přesně domácí Jakub Simandl a upravil tak skóre na 2:2 . Do konce prvního poločasu již žádný další gól nepadl a do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu 2:2 .

Hattrick hráče Petra Kohouta

Druhý poločas začal lépe pro hosty, v padesátéprvní minutě se podruhé v zápase trefil Michal Dufek a zvýšil tak vedení hostů. V padesátésedmé minutě ho následoval opět Petr Kohout a přidal tak také svojí druhou branku zápasu. Domácí v šedesátéprvní minutě snížili náskok hostů na 3:4 , trefil se hráč Milan Nájemník , ale tato branka byla jejich poslední. Další vývoj zápasu byl čistě v rukou hostů z Litně. Padly ještě dvě branky, v šedesátéosmé minutě se trefil opět Petr Kohut a zapsal si tak v zápase hattrick a stejný hráč přidal ještě svojí čtvrtou branku a to v sedmdesátédruhé minutě. Do konce zápasu bylo k vidění ještě několik střel na branku, ale žádná nebyla střelená přesně. Zápas tak v devadesáté minutě pan rozhodčí ukončil za velmi překvapivého stavu 3:6 . Tři body si odvezli hosté z Litně.



Ohlasy k zápasu


FK Všeradice 1932 B
Vedoucí týmu T. Kunc: Dneska asi nebyl náš den, soupeři nás přehrávali a výsledek tomu i odpovídá.

FK Liteň
Hráč M.D.: Tento zápas se nám povedl, konečně jsme vyhráli, sice na konci sezony, ale i to se počítá, příští, poslední, zápas by jsme rádi také urvali.



Sestavy


FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - M. Vitner [-] , T. Kunc [-] , P. Jakoubek [-] , M. Nájemník [-] , J. Simandl [-] , M. Augusta [-] , T. Kulhavý [-] , D. Bambas [-] , T. Anděl [-] , P. Staněk [-]

FK Liteň
V. Jirkal [-] - V. Rys [-] , M. Dufek [-] , J. Čermák [-] , M. Berka [-] , R. Šindler [-] , V. Los [-] , J. Hájek [-] , T. Neumann [-] , M. Jílek [-] , P. Kohout [-]

ŽK: 1. M. Jílek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KROS František - ŠEBEK Stanislav (N), HLINKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.