Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 17:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odvetu v Rychnově už Nové Sedlo zvládlo


Branky


0

V předcházejícím utkání se Baník nedokázal dostat do tempa a přinutit se k větší snaze, měl i trochu smůly a Dolnímu Rychnovu nakoenc podlehl v poměru 4:8. Teď ale posílil o pět dorostenců, hru výrazně oživil a zpohybnil a svému soupeři nechal o dost méně místa. Rozhodnout se mu navíc podařilo už v první půli, po které zvítězil 3:0, a i když druhou půl prohrál, o výhru už nepřišel. Tudíž tedy opět odskočil druhému Oloví a tabulku vede už zase o tři body. Rychnov je na skóre poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo se dostalo brzy do vedení a Rychnovu nedalo šanci

Sedlo dorazilo do Rychnova posílené o několik dorostenců a tentokrát působilo daleko přesvědčivějším dojmem, než v předchozím utkání. Navíc vůbec nic nepodcenilo a už ve čtvrté minutě Daniel Farkaš individuální prací dostal míč do vápna, kde uvolnil Marka Janiča, a ten dostal tváří v tvář brankáři snadno Baník do vedení. Už o chvíli později brankář Rychnova vyběhl ze své brány a vyrazil rohový kop, avšak přesně k Dušanu Sliškovi, který zakončoval v podstatě do prázdné brány. I nadále mělo pak Sedlo jednoznačně navrch a soupeře s ladností přehrávalo, ale brankář domácích odchytal skvělé utkání a plno šancí Baníku zlikvidoval. Přesto byl na konci půle pokořen ještě jednou, když se trefil také Daniel Farkaš, který tak uzavřel gólem do kabin první půli.

Sedlo nejprve navýšilo, ale pak vše přehrávalo

Utkání pokračovalo ve druhé půli stejně, jako probíhalo v té první, a tak se Sedlo do osmašedesáté minuty trefilo i počtvrté, i když je pravdou, že už si Rychnov párkrát čichl k balónu a byl více při chuti. Takže se stalo to, žebylo v jednu chvílizrovna v útoku, když ale přišlo o balón, který byl odkopnut na Tomáše Tefra, který udělal v protiútoku kličku, nahrál ještě Janičovi, který našel ještě lépe postaveného Pavla Wýstracha, a ten skóroval prakticky do prázdné brány. Sedlo pak mělo stále navrch, ale další branku už přidat nedokázalo, by naopak, pro zbytečné přehrávání svých akcí přicházelo o balóny a dvakrát se ještě prosadil také Rychnov. Nejprve se trefil Evžen Klemm a v závěru pak ještě Stanislav Miler. Druhou půli tedy Rychnov vyhrál, ale to už mu nebylo nic platné.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr: Dnes jsme k utkání přistoupili úplně jinak. Rozhodli jsme se vsadit trochu na mládí, kterým jsme hru hodně oživili a od začátku bylo vše jasné. Drželi jsme balón, hráli aktivně a běhali jsme a soupeře jsme přehrávali. Druhou půli jsme sice prohráli, ale to je jen nějaká statistika, ve skutečnosti jsme byli více na míči a měli jsme i v ní navrch, akorát jsme nedávali šance, čímž se dostávám k tomu, že bych rád pochválil brankáře Rychnova, který ještě zlikvidoval minimálně šest tutovek. My jsme si hodně hráli s jejich obranou a chtěli jsme vše hrát až do prázdné brány, a to byl asi důvod, proč jsme už více nenavýšili.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - V. Šantora [-] , M. Dvořák [-] (46. E. Klemm [-] ) , P. Čech [-] (60. D. Šefrna [-] ) , K. Kreysa [-] , P. Peterka [-] , J. Karas [-] , P. Čučman [-] , V. Kohout [-] , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
P. Šebl [-] - J. Punčochář [-] - D. Sliško [-] , D. Farkaš [-] , T. Tefr [-] , J. Němeček [-] , P. Wýstrach [-] , D. Patera [-] , M. Janičo [-] , M. Kubelka [-] , M. Pešák ml. [-] (62. J. Procházka [-] )

ŽK: 53. S. Miler - 37. M. Janičo .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - SEDLÁČEK Vladimír (N), JOHN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku